HELT NYE DACIA SPRING

OBS skal du have min. 15.000 kr. for din gamle bil skal du angive Skanderborg Bilcentrum som forhandler på bestillingssiden

EN NY DACIA REVOLUTION

 

Overkommelig, robust, rummelig… Den nye Dacia Spring er en bybil, der kombinerer Dacia mærkets værdier med fordelene ved en 100 % elektrisk motor. Nyd en jævn og lydløs kørsel såvel som en enestående komfort under kørsel i byer og forstæder.

 

Forudbestil i dag, og vær en af de første, som får din Dacia Spring.

Motor

100%

Elektrisk

Op til

305km

rækkevidde

I alt

290L

bagagerumsvolumen

Dacia Spring Privatleasing fra kr. 2.095*

  • AIRCONDITION
  • 14” FLEXFÆLGE
  • EL-SIDESPEJLE
  • MODE 3 LADEKABEL

Gå til privatleasing beregneren

*Førstegangsydelse 4.995 kr. Årligt kilometerforbrug 10.000 km. Samlet pris i leasingperioden (36 mdr.) 81.015 kr. Spring Electric Comfort 33kW/44HK, 230 km. range WLTP. 0 g/km CO2.  FRI START – 30 dages gratis. Dacia Forsikring tilbydes alle privatkunder ved leasing eller køb af ny bil. Privatleasing gennem Dacia Finance (ALD Automotive.) Kontakt din forhandler for at høre mere om privatleasing – eller for at få information omandre varianter, udstyrspakker, andet kilometer-forbrug eller udbetaling. Alle priser er vejledende og baseret på 36 måneder med enbindingsperiode på 12 måneder og er inkl. service- & vedligeholdelsesaftale, eksklusiv dæk, obligatorisk kaskoforsikring og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling via betalingsservice forudsættes. Der tages forbehold for pris- & afgiftsændringer samt trykfejl. Billedet af bilen kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er gældende fra 15.04.2021 på kundeordre til og med den 31.05.2021 – eller så længe lager haves. WLTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej).

Kan bruges som udbetaling

Hos Skanderborg Bilcentrum giver vi dig min. 15.000 kr. for din gamle bil!
som du f.eks. kan bruge til udbetaling på din nye bil. Det er en betingelse at du køber en fabriksny bil hos Skanderborg bilcentrum A/S 
og at den finansieres/formidles igennem os. Det er et krav at bilen skal kunne køre hertil, og det gælder max 1 bil pr. handel. Som udgangspunkt kan det ikke kombineres med andre tilbud. Er du i tvivl så spørg

Autoriseret Dacia forhandler

Som autoriseret Dacia forhandler har vi et bredt udvalg af modeller fra det anerkendte mærke. Vi har noget til ethvert behov, og hvad end du søger en familiebil, økonomisk bil eller en SUV, så kan du finde det hos vores Dacia forhandler. Dacia er et bilmærke, hvor du får høj kvalitet for få penge. Som Renaults søstermærke kan du være sikker på, at Dacia er stærke, når det kommer til kundetilfredshed og kvalitet. Med Dacia får du tre års garanti på din nye bil, og du får samtidig mulighed for at benytte dig af en lang række tilbud i forhold til serviceaftaler, forsikring og leasing af din nye Dacia.

Som Dacia forhandler har vi blandt andet bilen til familien, der vægter komfort og benplads højt. Både Dacia Logan og Dacia Lodgy er rummelige familiebiler, hvor der er god plads til hele familien. Hvor Logan er med fem sæder, er Lodgy i stedet med syv sæder. Vi fører også varebiler, hvis du i stedet søger en ny Dacia til erhverv. Eksempelvis Dacia Dokker van med en masse ekstra udstyr og rummelighed til en lille pris. Er du i stedet interesseret i en SUV, så har vi som Dacia forhandler naturligvis også en bil til dig. Kig nærmere på Dacia Duster, der er både robust og rummelig – perfekt til kørsel på både asfalt og ujævne skovveje.

Find din nye Dacia i Skanderborg

Hvis du gerne vil have mere bil for pengene, er en bil fra Dacia et rigtig godt bud. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at give dig kyndig rådgivning i vores biler. Skal vi hjælpe dig med at finde din nye bil? Så kør et smut forbi vores Dacia forhandler i Skanderborg. Det kan helt sikkert betale sig.

Vil du vide mere

Kontakt os endelig for mere information omkring vores biler, Finansiering, forsikring og service.
Du har også mulighed for at booke et møde hvis du vil have god tid til at prøvekøre en bil, og få et uforpligtende bud