SPAR 30.000 KR. PÅ SWACE HYBRID

Suzuki Swace er en hybridbil skabt til at overgå familiens forventninger. Både i forhold til komfort, plads, udstyr og energiforbrug. Her kobles en benzinmotor med en 72 hk el-motor, hvilket betyder, at du i perioder kan opleve at køre på el alene og at du høster fordelene ved hybridbilens lave brændstofforbrug. Alle Swace Hybrid modeller har automatgear, og lige nu kan du spare 30.000 kr. og få Swace Hybrid til sommerpris fra kun 279.990 kr.

72 HK ELMOTOR OG 98 HK BENZINMOTOR

Vil du gerne køre elektrisk, uden at bøvle med ledninger, ladeboks og abonnement? Så er Suzuki Swace et stærkt bud på familiens næste bil. Her får du en lækker og rummelig hybridbil med en økonomisk benzinmotor, der er koblet sammen med en kraftfuld og effektiv el-motor på 72 hk. Tilsammen giver det dig 122 villige hestekræfter og en imponerende rækkevidde på næsten 1.000 km ved fuld tank.

El-motoren får strøm fra et batteri, gemt væk under gulvet i bilen. Populært sagt lader bilen selv batteriet op med overskudsenergi, mens den kører. Og hver gang du bremser eller slipper speederen, opsamles der yderligere energi på batteriet, som herefter bidrager med strøm til kørslen. Det mindsker benzinforbruget, og faktisk kan du opleve at Swace Hybrid kører på el mere end 50 procent af tiden, når du kører bykørsel.

KOMFORT OG UDSTYR I SÆRKLASSE

Det læderbetrukne rat er med varme, som man hurtigt bliver forvænt med på de kolde vintermorgener. Derudover er der regnsensor og varme på forrudeviskerne, et multimedieanlæg med 8” trykfølsom skærm, 2-zonet klimaanlæg, automatisk nedblænding på bakspejl og fjernlys, automatgear og meget andet. I det hele taget er der kræset for kabinen i Swace Hybrid, som er udstyret med blød polstring og lækre, sporty detaljer. Der er kælet for designet, og alt i interiøret emmer af ypperlig kvalitet.

Exclusive-modellen har desuden nøglefri betjening af låse, trådløs mobiloplader, p-sensor både for og bag og parkerings-assistent, der hjælper med parallel-parkeringerne.

Kan bruges som udbetaling

Hos Skanderborg Bilcentrum giver vi dig min. 15.000 kr. for din gamle bil!
som du f.eks. kan bruge til udbetaling på din nye bil. Det er en betingelse at du køber en fabriksny bil hos Skanderborg bilcentrum A/S 
og at den finansieres/formidles igennem os. Det er et krav at bilen skal kunne køre hertil, og det gælder max 1 bil pr. handel. Som udgangspunkt kan det ikke kombineres med andre tilbud. Er du i tvivl så spørg