SUVO rustbeskyttelse og undervognsbehandling

SUVO undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Skanderborg bilcentrum har mange års erfaring indenfor undervognsbehandling og rustbeskyttelse af biler. Vi kan sikre din bil imod rust og forlænge bilens levetid.

En SUVO rustbeskyttelse kommer hele vejen rundt, og forebygger rustangreb alle de steder, der kan opstå rust på din bil.

Rustbeskyttelse forlænger bilens levetid, og SUVO har Danmarks længeste garanti.

SUVO har som noget nyt øget garantien mod rustgennemtæring på alle biler til “Danmarks længste garanti”. Kort sagt: Garanti så længe kunden ønsker det…
En betingelse for at opnå Danmarks længste garanti er, at bilen får den første supplerende rustbeskyttelse senest 12 måneder efter den første registreringsdato.

 

Miljø og sund fornuft

For at beskytte miljøet bedst muligt har SUVO som de eneste i landet et lukket recycle-system, hvor overskydende antirust-produkter opsamles og renses, som derefter bliver reproduceret til nyt rustbeskyttelsesprodukt i samme høje kvalitet som vore nye SUVO Antirust-produkter.

På årsbasis opsamler og reproducerer SUVO en betragtelig mængede afdryps-produkt, som derved ikke skal afbrændes. Samtidig betyder reproduktionen, at SUVO sparer på forbruget af nye råprodukter, altså et bidrag til en grønnere verden.

Mere om rustbeskyttelse

Læs mere om SUVO rustbeskyttelse, produktkvalitet og de forskellige SUVO produkter her!

Bestil tid til SUVO behandling

Vil du gerne være god ved din bil? Bestil en tid til SUVO rustbeskyttelse eller undervognsbehandling her.