SPAR 10.000 KRONER PÅ EN SWIFT KUP
+
FÅ 15.000 KR. FOR DIN GAMLE BIL!*

Suzuki Swift er i forvejen en af sin prisklasses mest velkørende, veludstyrede og økonomiske biler, og nu sætter vi en ekstra forårstrumf på det gode køb. Med priser fra 157.990 kr. kan du nemlig lige her og nu spare 10.000 kr. på vores 3 KUP-modelversioner. De er til hurtig levering, men vi kan ikke love, hvor længe vi har dem. Så kør hellere ind forbi din Suzuki-forhandler, Skanderborg Bilcentrum, til en prøvetur en af dagene. Og kør hjem i en bil, der kører 21,3 km/l ved blandet kørsel (WLTP-norm).
Det er laaaaaaaangt!

Og den kan blive din for kun 1.854 kr. om måneden!*

Når du køber en ny Suzuki Swift KUP hos Skanderborg Bilcentrum, tilbyder vi bilfinansiering til din nye bil. Med bilfinansiering gennem os får du en attraktiv aftale med gode fordele, så du kan få finansieret din bil. Vi er eksperter i biler, og derfor kan vi også hjælpe dig med at finde den Swift model, der bedst matcher dine behov og din økonomi.
Lægger du vejen forbi os, når du leder efter din ny bil, får du ikke kun en service i særklasse. Du får også mulighed for bilfinansiering, der tilgodeser dig og dine ønsker. Så kig endelig forbi til en snak om dine muligheder for bilfinansiering.

Swift KUP finansieringseksempel:

*Udbetaling 32.000 kr. – byttebil 15.000 kr. = 17.000 kr. i egenudbetaling. Løbetid 96 mdr. Rente 4,32 % Variabel Åop før skat 9,5 % Samlede renter og omkostninger før skat 51.965 Kr.

Du kan samtidig få minimum 15.000 kr. for din gamle bil, når du køber en ny Suzuki Swift KUP!*

*For at få 15.000 kr. for din gamle bil er det betinget af, at du køber en fabriksny bil
hos Skanderborg Bilcentrum A/S og at den finansieres/formidles igennem os.

Det er et krav at bilen skal kunne køre hertil.

Tilbuddet gælder max. 1 bil pr. handel.

Suzuki Swift KUP-kampagnen gælder t.o.m. 1. Juni 2023

Du er også velkommen til at kontakte os!