Suzuki KUP!
Lige nu fås alle vores Suzuki modeller i ekstremt veludstyrede KUP-versioner til særdeles attraktive priser, og så får du dem fra kun 5000 kr. i udbetaling.

Ja, den er god nok. I forbindelse med Suzuki KUP kampagnen tilbyder vi Suzuki Billån med en udbetaling på kun 5.000 kr! Og det gælder i hele modelprogrammet. Det betyder, at du med en udbetaling på kun 5.000 kr. fx kan blive kørende i en Celerio KUP med en ydelse på kun 1.414 pr. måned.

Se mere om billån med 5000 kr. i udbetaling her.


Fra den lille charmetrold Suzuki Celerio til den stærke Suzuki s-cross!

Se mere herunder for udstyr og priser:

Celerio KUP fra kun 99.990 kr.

Suzuki Celerio Kup

Suzuki Celerio er en usædvanlig praktisk mikrobil.
Den fås med krog, 5 døre, god størrelse bagagerum, flot benzinøkonomi og meget mere.

Læs mere om Celerio her.

Swift KUP fra kun 129.990 kr.

Suzuki Swift Kup

 

Den køreglade Swift løfter humøret. Selvom den er tungt pakket med fede features, er den let, agil og økonomisk at køre i.
Startprisen på kun 129.990 kr. inkluderer en lang udstyrsliste, og opgradere du til en Swift action får du udstyr med en værdi på 27.000 kr. for kun 11.000 kr. mere.

Læs mere om Swift her.

Baleno KUP fra kun 129.990 kr.

Suzuki Baleno Kup

 

Suzuki Baleno er familie-rummeligheden selv. Med klassens største bagagerum og bedste bagsæde rummer den uden brok både børn, indkøb og habengut. 
Du kan få 4 KUP modeller af Baleno og priserne starter ved 129.990 kr.

Læs mere om Baleno her.

Ignis KUP fra kun 129.990 kr. 

Suzuki Ignis Kup

 

Suzuki Ignis er markedets første og eneste mini-SUV. En ægte SUV til en meget overkommelig pris. Du kan vælge mellem 4 Ignis KUP-modeller til priser fra 129.990 kr. Standard er fx aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder for. 

Læs mere om Ignis her.

 

Vitara KUP med udstyr for kun 47.000 kr. 

Suzuki Vitara Kup 

 

Med sit markante SUV-design står den nyeste udgave af Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. KUP-modellerne er forsynet med Suzukis Boosterjet motor, der yder 112 turbo-hk. Vælg mellem manuelt gear og automatgear. Og den fås også med Suzukis avancerede AllGrip 4-hjulstræk.

Læs mere om Vitara her.

S-cross KUP med udstyr for kun 62.000 kr.

Suzuki S Cross Kup

 

 

S-Cross er en usædvanlig skarp familie-crossover, der forener det bedste fra en stationcar og en SUV. Den findes i to KUP-varianter - begge med Suzukis effektive 112 hk Boosterjet turbomotor. Vælg mellem manuelt gear og automatgear.

 

Læs mere om S-cross her.