Håndtering af Corona virus

Kære kunde

Vi passer godt på din bil og vores kunder. Vi har stadigvæk åbent både i vores salgsafdeling, serviceafdeling, reservedele og skadescenter og vi har brug for jer. Vi tager alle nødvendige forbehold for at du trygt kan handle bil, få serviceret bilen eller udbedret skader. Vi har også valgt at lave en række tiltag for at tilpasse os situationen.

Salgsafdelingen

  • I salgsafdelingen afspritter vi bilerne der er håndsprit så du også kan afspritte dine hænder. Der er også mulighed for at få udleveret handsker
  • Der er mulighed for lave aftaler så du er sikker på at der ikke vil være alt for mange kunder på engang.
  • Der er mulighed for at låne bilen med hjem så i ro og fred kan kigge bilen igennem, og snakke med os personligt eller via telefon.
  • Der er mulighed for at vi kan sende videoer af f.eks. brugtebiler

Værksted/serviceafdeling.

  • Er du i karantæne eller kan eller vil du ikke selv transportere din bil til service kan vi hente og bringe den.
  • Skal din bil til service eller reparation, eller har du været uheldig at få en skade på bilen, så har du mulighed for at aflevere bilnøglen i vores nøgleindkast, som er placeret udenfor.
  • Når du skal hente bilen, så har du mulighed for at modtage dine bilnøgler uden fysisk kontakt med personalet.Vi sørger naturligvis for, at din bils rat, gearknop, dørhåndtag m.m. er afsprittet, når du afhenter bilen. Mekanikerne arbejder ligeledes med handsker og følger regeringens påbud og anbefalinger.

 

Vi passer godt på hinanden. Derfor arbejder vi i den kommende periode i flere hold på værkstedet, vi sikrer god afstand mellem kollegaer, dem der har mulighed for det arbejder hjemme og møder aflyses i det omfang det er muligt.

På samme måde er vi forsigtige i salgsafdelingen, det er muligt at sidde i forskellige steder i butikken, imens vi regner et godt tilbud til dig, og vi har mange gode tilbud lige nu!