SUVO rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Hvis din bil trænger til SUVO rustbeskyttelse eller en grundig undervognsbehandling, så kan du med fordel lægge vejen forbi Skanderborg Bilcentrum. Hos os tilbyder vi nemlig SUVO undervognsbehandling og rustbeskyttelse til din bil. Med vores mange års erfaring inden for både rustbeskyttelse og undervognsbehandling kan vi sikre en professionel løsning, der sikrer din bil imod rust og forlænger bilens levetid.

Hos Skanderborg Bilcentrum laver vi SUVO undervognsbehandling vi alle bilmærker og modeller, og med vores ekspertise kan vi sikre den mest optimale service og behandling af din bil. Vores arbejde udføres til enhver tid ud fra bilfabrikantens egne forskrifter, så hvad end der skal laves rustbeskyttelse på bilens hulrum, eller bilen har brug for SUVO undervognsbehandling, så er din bil altid i trygge hænder hos os.

Miljø og sund fornuft

For at beskytte miljøet bedst muligt har SUVO som de eneste i landet et lukket recycle-system, hvor overskydende antirust-produkter opsamles og renses, som derefter bliver reproduceret til nyt rustbeskyttelsesprodukt i samme høje kvalitet som vore nye SUVO Antirust-produkter.

På årsbasis opsamler og reproducerer SUVO en betragtelig mængede afdryps-produkt, som derved ikke skal afbrændes. Samtidig betyder reproduktionen, at SUVO sparer på forbruget af nye råprodukter, altså et bidrag til en grønnere verden.

Mere om SUVO rustbeskyttelse

Læs mere om SUVO rustbeskyttelse, produktkvalitet og de forskellige SUVO produkter her!

Bestil tid til SUVO behandling

Vil du gerne være god ved din bil? Bestil en tid til SUVO rustbeskyttelse eller undervognsbehandling her.

SUVO undervognsbehandling og rustbeskyttelse

En undervognsbehandling er primært en behandling af de synlige dele af bilens undervogn, mens rustbeskyttelse foretages på bilens døre, klapper, motorrum og hulrum, hvor der afsluttes med et ekstra slidlag i bunden. Det betyder blandt andet også, at der er forskel på undervognsbehandling og rustbeskyttelse, hvorfor det er en god idé at få foretaget begge behandlinger på bilen for bedst muligt at beskytte mod rust.

Hos Skanderborg Bilcentrum tilbyder vi en dobbelt behandling, hvor både rustbeskyttelse og undervognsbehandling med SUVO indgår. Det særlige ved SUVO er, at de har Danmarks længste garanti for anti-rust. Derudover har denne dobbelt behandling den fordel, at både undervogns- og rustbehandlingen kommer hele vejen rundt og forebygger rustangreb alle de steder, hvor der kan opstå rust på din bil – selv i hulrummet.
Hos Skanderborg Bilcentrum får du således en SUVO undervognsbehandling og rustbeskyttelse i en dobbelt behandling med ekstra lang garanti mod rustgennemtæring på alle bilmodeller. Hvad end det gælder 18 års garanti eller 12 års garanti, så dækker den, så længe du ønsker det. Det eneste, du skal gøre for at opnå landets længste garanti, er at sørge for, at din bil får den første supplerende rustbeskyttelse senest 12 måneder efter første registreringsdato.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos Skanderborg Bilcentrum

SUVO har som de eneste i Danmark et lukket recycle-system, hvor de overskydende antirust-produkter opsamles og renses og derefter reproduceres til nye rustbeskyttelsesprodukter. Lader du os klare undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil, er du på den måde med til at gøre noget godt for miljøet. Så skal vi hos Skanderborg Bilcentrum hjælpe dig med en grundig og effektiv undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil? Kontakt os på 87 93 29 00, eller bestil en tid her på siden.