Autoriseret Suzuki forhandler siden 1996

Suzuki forhandler

Hvis du leder efter en forhandler af Suzuki i Skanderborg og omegn, så kan du med fordel køre en tur forbi Skanderborg Bilcentrum. Vi er stolt Suzuki forhandler, og hos os finder du hele modelrækken fra Suzuki. Vi sælger nye såvel som brugte biler fra dette mærke, og vi er helt sikre på, at vi som Suzuki forhandler også har den rette model til dine bilbehov. Uanset hvilken type Suzuki du søger, så står vores team af eksperter altid klar til at give dig kyndig vejledning i alle vores modeller. Lad Skanderborg Bilcentrum være din foretrukne forhandler af Suzuki i Skanderborg.

Suzuki Vitara

Suzuki Swift

Suzuki Celerio

Suzuki Baleno

Suzuki Ignis

Suzuki S-Cross

Suzuki Jimny

Din lokale Suzuki forhandler

Som autoriseret Suzuki forhandler har vi et stort udvalg af biler fra Suzuki, som du kan kigge nærmere på, hvis du lægger vejen forbi vores Suzuki forhandler i Skanderborg. Med Suzuki får du en bil, der er pengene værd. Suzuki er således et godt bilkøb hele vejen rundt grundet både design, kvalitet og komfort. Udover at vi som Suzuki forhandler kan tilbyde nogle attraktive udsalgspriser, får du hos os også en god bilforsikring og mulighed for bilfinansiering med i købet.

Hvad end du søger en SUV, en bil med plads til hele familien, eller en mindre bybil, så har vores Suzuki forhandler den rette bil til din kørsel. Skal din nye Suzuki både kunne køre på asfalt såvel som på stranden, har vi eksempelvis Suzuki Vitara og Jimny. Vitara er en smart SUV med god rummelighed, mens Jimny er en robust model, der kan klare udfordringer i selv det mest krævende terræn.

Har du i stedet brug for en økonomisk bybil, finder du også dette hos vores Suzuki forhandler. Her vil Suzuki Swift være et godt bud med sin praktiske størrelse, mens Suzuki Celerio er en lidt større, men stadig økonomisk bil. Til familien, der har behov for en bil med masser af benplads, har vores Suzuki forhandler også en bil hertil. Vi anbefaler eksempelvis vores Suzuki S-Cross. Her kombineres stationcaren med SUV’en for en stor og rummelig kabine og en bil, der kan klare lidt af hvert.

Erfaren Suzuki forhandler

Hos Skanderborg Bilcentrum sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder en rigtig god service. Som Suzuki forhandler har vi den nødvendige viden omkring vores mange bilmodeller, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette. Skal vi også hjælpe dig med at finde en ny Suzuki? Kør forbi vores Suzuki forhandler og book en prøvekørsel af en af vores modeller.