Autoriseret Suzuki forhandler siden 1996

Suzuki hos Skanderborg Bilcentrum

Hos Skanderborg Bilcentrum har vi solgt og serviceret Suzuki siden 1996.

Vi er stolt Suzuki forhandler, og hos os finder du hele modelrækken fra Suzuki. Vi har vi et stort udvalg af biler fra Suzuki, som du kan kigge nærmere på, hvis du lægger vejen forbi Skanderborg Bilcentrum.

Som autoriseret Suzuki forhandler sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder en rigtig god service. Som Suzuki forhandler har vi den nødvendige viden omkring vores mange bilmodeller, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette.

Brug din gamle bil som udbetaling til en ny bil

Overvejer du at købe ny bil?
Hvis du kommer til os med din gamle bil, får du minimum 15.000 kr. som du f.eks. kan bruge som udbetaling på din nye bil.
Det gør det nemmere og billigere for dig, at købe din nye bil.

Det er en betingelse at du køber en fabriksny bil her hos Skanderborg Bilcentrum A/S og at den finansieres/formidles igennem os. Det gælder max. 1 bil pr. handel og det er et krav at bilen skal kunne køre hertil. Som udgangspunkt kan det ikke kombineres med andre tilbud.

Har du spørgsmål eller vil høre nærmere, så kom ind forbi os.
Vi hjælper vi gerne med rådgivning, så vi sammen kan finde den ideelle løsning for dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suzuki er alle pengene værd

Som autoriseret Suzuki forhandler har vi et stort udvalg af biler fra Suzuki, som du kan kigge nærmere på, hvis du lægger vejen forbi Skanderborg Bilcentrum.

Med Suzuki får du en bil, der er pengene værd. Suzuki er således et godt bilkøb hele vejen rundt grundet både design, kvalitet og komfort. Med en bil fra Suzuki er du garanteret en bil der matcher lige præcis dine behov. Hvad end du søger en SUV, en bil med plads til hele familien, eller en mindre bybil, så har vores Suzuki forhandler den rette bil til din kørsel.

Skal din nye Suzuki både kunne køre på asfalt såvel som på stranden, har vi eksempelvis Suzuki Vitara og Jimny. Vitara er en smart SUV med god rummelighed, mens Jimny er en robust model, der kan klare udfordringer i selv det mest krævende terræn. Har du i stedet brug for en økonomisk bybil, finder du også dette hos vores Suzuki forhandler. Her vil Suzuki Swift være et godt bud med sin praktiske størrelse. Til familien, der har behov for en bil med masser af benplads, har vi også en bil hertil. Vi anbefaler eksempelvis vores Suzuki S-Cross. Her kombineres stationcaren med SUV’en for en stor og rummelig kabine og en bil, der kan klare lidt af hvert.

 

Erfaren Suzuki forhandler

Hvis du leder efter en forhandler af Suzuki i Skanderborg og omegn, så kan du med fordel køre en tur forbi Skanderborg Bilcentrum. Hos Skanderborg Bilcentrum sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder en rigtig god service.

Vi sælger nye såvel som brugte biler fra dette mærke, og vi er helt sikre på, at vi som Suzuki forhandler også har den rette model til dine bilbehov. Uanset hvilken type Suzuki du søger, så står vores team af eksperter altid klar til at give dig kyndig vejledning i alle vores modeller. Skal vi også hjælpe dig med at finde en ny Suzuki?

Lad Skanderborg Bilcentrum være din foretrukne forhandler af Suzuki i Skanderborg.

Vil du vide mere

Kontakt os endelig for mere information omkring vores biler, Finansiering, forsikring og service.

Du har også mulighed for at booke et møde hvis du vil have god tid til at prøvekøre en bil, og få et uforpligtende bud.