Skadecenter

Skadecenter i Skanderborg

Hvis uheldet er ude, og bilen har fået en skade, så kan vores skadecenter i Skanderborg hjælpe dig. Hos Skanderborg Bilcentrum står vores dygtige skadesteknikkere klar til at servicere og reparere din bil på vores skadecenter, så bilen kan blive køreklar igen. Når du besøger vores skadecenter i Skanderborg stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed i forbindelse med reparation af skader – også uanset hvad dit forsikringsselskab siger.

Mange forsikringsselskaber har deres egne skadecentre, hvor de tilbyder reparation af alle bilmærker. Hos Skanderborg Bilcentrum er vi autoriseret reparatør af både Dacia, Renault og Suzuki, hvorfor din bil er i trygge hænder på vores skadecenter i Skanderborg, hvis den skulle have pådraget sig skader eller været i en uheldig sitaution.

Professionelt skadecenter i Skanderborg

Hos Skanderborg Bilcentrum har vores skadecenter mange års erfaring med service og reparation af biler, hvorfor vi kan sikre, at reparationen af din bil foretages efter fabrikantens forskrifter, når du lader vores pladesmede stå for reparationen. Fordi vores skadecenter i Skanderborg er autoriseret reparatør af Dacia, Renault, Mazda og Suzuki, er vores pladesmede også specialuddannede inden for disse mærker, og dette er din garanti for, at det arbejde i forbindelse med skade på bil, vi udfører på vores skadecenter, er 100% i orden.

Vil du gerne være sikker på, at der bliver taget bedst mulig hånd om din bil samt servicering og reparation heraf, er det altid en god idé at køre en tur forbi et bilspecifikt skadecenter så som Skanderborg Bilcentrums skadecenter. Her er den nødvendige viden og ekspertise inden for de bilmærker, der serviceres i forhold til skade på bil. Idet vores skadecenter til enhver tid foretager reparation og service på din bil ud fra det, bilfabrikanten selv foreskriver, kan du trygt vælge os frem for din forsikrings skadecenter.

Lad vores skadecenter udbedre skaden på din bil

Uanset om du har Tryg Forsikring, Codan Forsikring, Alka Forsikring eller en helt fjerde forsikring på din bil, så samarbejder Skanderborg Bilcentrums skadecenter med alle forsikringsselskaber. Så vil du gerne selv bestemme, hvem der får din bil køreklar igen, så lad da vores skadecenter i Skanderborg hjælpe dig på vejen igen. Hos os takserer vi selv skaden på bilen. Har din bil pådraget sig et stenslag under kørsel eller en anden skade, så står vores hold af pladesmede altid klar til at udbedre skaden på vores skadecenter i Skanderborg.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af skade på bil på vores skadecenter, så kontakt vores pladeværkfører Nicolai Dybdal på 87 93 29 10.