Skadecenter

Skadecenter

Hvis uheldet er ude, og bilen har fået en skade, så kan vores skadecenter hjælpe dig. Hos Skanderborg Bilcentrum står vores dygtige skadesteknikkere klar til at service og reparere din bil på vores skadecenter, så bilen bliver køreklar igen. Vi stiller altid en gratis lånebil til rådighed i forbindelse med reparation af skader – også uanset hvad dit forsikringsselskab siger.
Mange forsikringsselskaber har deres egne skadecentre, hvor de tilbyder reparation af alle bilmærker. Hos Skanderborg Bilcentrum er vi autoriseret reparatør af både Dacia, Renault og Suzuki, hvorfor din bil er i trygge hænder på vores skadecenter, hvis den skulle have pådraget sig skader.

Erfarent skadecenter i Skanderborg

Hos Skanderborg Bilcentrum har vi mange års erfaring med service og reparation af biler, hvorfor vi kan sikre, at reparationen af din bil foretages efter fabrikantens forskrifter, når du lader vores pladesmede stå for reparationen. Fordi vores skadecenter er autoriseret reparatør af Dacia, Renault, Mazda og Suzuki, er vores pladesmede også specialuddannede inden for disse mærker. Det er din garanti for, at det arbejde, vi udfører, er 100% i orden.
Vil du gerne være sikker på, at der bliver taget bedst mulig hånd om din bil samt servicering og reparation heraf, er det altid en god idé at køre en tur forbi et bilspecifikt skadecenter. De har den nødvendige viden og ekspertise inden for de bilmærker, de servicerer. Idet vores skadecenter til enhver tid foretager reparation og service på din bil ud fra det, bilfabrikanten selv foreskriver, kan du trygt vælge os frem for din forsikrings skadecenter.

Lad vores skadecenter udbedre skaden på din bil

Uanset om du har Tryg Forsikring, Codan Forsikring, Alka Forsikring eller en helt fjerde forsikring på din bil, så samarbejder Skanderborg Bilcentrums skadecenter med alle forsikringsselskaber. Så vil du gerne selv bestemme, hvem der får din bil køreklar igen, så lad da vores skadecenter hjælpe dig. Hos os takserer vi selv skaden.
Har din bil pådraget sig stenslag eller en anden skade? Så står vores hold af pladesmede altid klar til at udbedre skaden på vores skadecenter i Skanderborg.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af din bil, så kontakt vores pladeværkfører Nicolai Dybdal på 87 93 29 10.