Serviceaftale i Skanderborg

Lyder en attraktiv serviceaftale hos Skanderborg Bilcentrum som noget for dig? Så kan du med fordel køre en tur forbi vores bilforhandler Skanderborg og høre mere om de forskellige muligheder for serviceaftale til bil, som vi tilbyder. Vi har en serviceaftale til ethvert behov, hvad end du blot har brug for en basis serviceaftale på bilen, eller du er interesseret i en serviceaftale med serviceeftersyn.
Hos Skanderborg Bilcentrum er vi autoriseret bilforhandler af både Suzuki, Renault og Dacia, og derfor tilbyder vi naturligvis også en fornuftig serviceaftale til disse mærker. Så har du brug for bilservice af et af disse mærker, kan du trygt lægge vejen forbi os i Skanderborg.

Basisservice
I henhold til bilens serviceintervaller,
udskiftning af motorolie
og oliefilter.

Sikkerhedstjek
Kontrol af bremser, styretøj,
lys og lygter mm.

Opdatering
Gratis opdatering software
opdatering.

Diverse
Gratis opfyldning af sprinklervæske
mellem service.

Serviceeftersyn*
I henhold til bilens servicehæfte,
udskiftning af motorolie,
oliefilter, luftfilter,
pollenfilter, bremsevæske og
brændstoffilter.

Sikkerhedstjek
Kontrol af bremser, styretøj,
lys og lygter m.m.

Opdatering
Gratis software opdatering.

Diverse
Gratis opfyldning af sprinklervæske
og udskiftning af
pærer, viskerblade.**

Serviceeftersyn
 Service og mekanisk
vedligeholdelse
I henhold til bilens servicehæfte,
udskiftning af motorolie,
oliefilter, luftfilter, pollenfilter,
bremsevæske, brændstoffilter,
tændrør, tandrem,
multirem, partikelfilter, additiver
og gearolie.

Nødvendige reparationer
Udskiftning af sliddele som
bremser, styretøjsdele, Motor,
Turbo, radio osv.

Opdatering
Gratis software opdatering.

Diverse
Gratis påfyldning af
køler/sprinklervæske, motorolie,
AdBlue, udskiftning af
pærer, viskerblade

Attraktiv serviceaftale til alle behov

Hvad end du har brug for Suzuki serviceaftale, din Renault trænger til et olieskift eller din Dacia har brug for det helt store serviceeftersyn, så står vores dygtige automekanikere i Skanderborg klar til at hjælpe med en professionel service på din bil. Hos os får du ikke kun en attraktiv serviceaftale til en fornuftig pris, men også en serviceaftale i særklasse. Derfor tilbyder vi blandt andet også udvidet garanti på din bil, hvad end du skal bruge Dacia, Suzuki eller Renault service.

Med en af vores serviceaftaler til bil kan du vinke farvel til uforudsete serviceudgifter og værkstedsregninger. Derudover tilbyder vi også rabat på mange af de almindelige udgifter, du oplever som bilejer. Hos os betaler du blot en fast månedlig ydelse på din serviceaftale til bil, og så får du et serviceaftale, hvor varighed og pris skræddersyes til dine individuelle ønsker, økonomi og bil.

Vores basis serviceaftale er til dig med en ældre bil, der ikke kører så mange kilometer. Denne serviceaftale til bil kan tegnes på alle biler, der er over tre år gamle. Kører du i stedet mange kilometer og ønsker, at bilen altid er i topform, anbefaler vi vores serviceaftale “plus serviceabonnement”, der kan tegnes på alle biler. Vores premium serviceaftale er til dig, der ønsker all inclusive og ingen forudsete udgifter mange år frem. Denne attraktive serviceaftale kan tegnes på op til 13 måneder gamle biler.

Service på bil hos Skanderborg Bilcentrum

Hvis udvidet garanti og en skræddersyet serviceaftale lyder som noget for dig, så er vi sikre på, at du vil sætte pris på vores aftaler hvor vi yder service på bil. Skulle du have brug for en Renault, Suzuki eller Dacia serviceaftale, så kig forbi Skanderborg Bilcentrum og lad os hjælpe dig med service på bil med en serviceaftale til en skarp pris. Med vores service på bil sørger vi for, at din bil kører mange kilometer endnu. Vi ved at mange bilister helst vil undgå at holde stille i vejsiden, fordi bilen ikke kan kører længere, og derfor lægger vi en ære i at yde professionel og kompetent service på bil med vores serviceaftaler i Skanderborg.

*Eksklusiv tandrem, multirem, kæde, partikelfilter, additiver, AdBlue og gearolie.
**Eksklusiv reservedele.