Autoværksted

eAutoriseret Renault værksted

Trænger din Renault til et eftersyn, og leder du efter et autoriseret autoværksted i Skanderborg? Så kan du køre et smut forbi Skanderborg Bilcentrums værksted. På vores autoværksted står vores kompetente mekanikere klar til at servicere din bil. Hvad end det drejer sig om olietjek, nye dæk eller det store serviceeftersyn, så kan du få bilen set efter hos os.

Hos Skanderborg Bilcentrum er vi stolte af at være autoriseret Renault værksted og hos os får du 4+ service. Med vores ekspertise og viden omkring Renault er din bil i sikre hænder, hvis du kører forbi vores autoværksted.

 

 

Service Booking Online

Det er blevet endnu nemmere at være Renault-ejer. Næste gang du har behov for hjælp med din Renault, skal du blot benytte vores Service Booking Online – en helt ny, enkel komplet servicetjeneste, hvor du nemt kan booke tid på dit Renault værksted – uanset hvor gammel din bil er, eller hvor mange kilometer, den har kørt.

Du ser straks, hvilke tider der er ledige, og du har samtidig mulighed for at se præcise priser på en lang række serviceydelser, som du måske har behov for.

Markedets laveste pris for service på din Renault?

Service 4+ er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Det er jo hele ideen med det autoriserede Renault værksted, at vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser.

Et professionelt Renault værksted

Hvad end du skal have bilen på Renault værksted, eller det er blevet tid til en undervognsbehandling på vores værksted, så er Skanderborg Bilcentrum det rette sted at få det udført. På vores værksted bliver du mødt af et professionelt team af dygtige automekanikere, der vægter service
og kvalitet højt. Vi har erfaringen og den nødvendige certificering til at service din bil.
På vores værksted står vi uanset bilmodel klar til at servicere og reparere din bil med reservedele i original kvalitet, så du kan beholde bilens fabriksgaranti. Vi er eksperter i biler, så du kan trygt lade os klare små såvel som store skader. Vi sørger for en grundig og kompetent skadesreparation, så kører du forbi vores automekaniker i Skanderborg, kan du være sikker på et højt kompetenceniveau.

Få serviceret bilen på vores autoværksted

Hos Skanderborg Bilcentrum tilbyder vi altid vores kunder 4+ service, så du til enhver tid inden for den periode kan få bilen på værksted.
Uanset hvilken type opgave vi skal løfte på vores værksted, er det vigtigt for os, at det bliver gjort ordentligt og ud fra fabrikantens forskrifter
og betingelser, så du kan beholde fabriksgarantien på bilen.
Vores kompetenceområder spænder vidt, hvorfor vi til hver en tid kan tilbyde dig lige præcis den service, du har behov for.
Vores serviceudbud tilpasses altid den enkelte bil og kunde, så vi kan sikre den løsning, der giver bedst mening for dig.
Skal vi på vores værksted hjælpe dig med at få bilen køreklar igen? Så kør forbi Skanderborg Bilcentrum, eller giv os et kald på 87 93 29 00.