Lease din drømmebil – med økonomisk tryghed!

Hos Skanderborg Bilcentrum kan du lease din drømmebil for en lav månedlig ydelse. Hos os kan du lease både Renault, Dacia og Suzuki biler til nogle af markedets bedste priser. Vi giver her et overblik over hvad privatleasing er – har du spørgsmål, eller vil du gerne lease en bil, så står vi klar til at hjælpe dig med den bedst mulige løsning.

Hvad er privatleasing?

Når du leaser en bil hos Skanderborg Bilcentrum indgås der en lejeaftale, hvor du har fuld råderet over bilen, mens vi står som ejer. Da vi står som ejere af bilen, står vi også for alle serviceudgifterne, og du har fuld økonomisk tryghed, når du leaser en bil hos os. Alle aftalerne inkluderer service, vedligeholdelse og vejhjælp, og du har derfor attraktive vilkår og maksimal økonomisk tryghed. 

 

Leasingperioden

Leasingperioden varer typisk fra 24 måneder og opefter. Det er i de fleste tilfælde muligt at forlænge leasingkontrakten.

 

Er leasing det rigtige for dig?

Hvis du ønsker økonomisk tryghed i budgettet og en løsning uden for mange usikkerheder, så kan leasing være det rigtige for dig.
Kontakt en af vores sælgere og få en snak om dine leasing muligheder – de står klar til at hjælpe dig.

Hvad koster det mig – førstegangsbetaling og månedlig ydelse?

Førstegangsbetaling

Førstegangsbetalingen afhænger af bilens størrelse og værdi, og den kan derfor varierer – prisen går helt ned til kun 4.995 kr. Dette er en engangsbetaling, og efterfølgende betales der kun en månedlig ydelse.

Månedlig ydelse

Den måndlig ydelse er den ydelse der betales hver måned, for at du har bilen til rådighed. Prisen varierer igen alt efter bilens størrelse og værdi. Priserne starter ved 1.995 kr/md, og heri indgår serviceaftaler og reparationer.

Kontakt os på tlf.: 87932900