Leasing af bil

Hos Skanderborg Bilcentrum tilbyder vi blandt andet også leasing af bil. Privatleasing er helt perfekt, hvis du ønsker økonomisk sikkerhed i budgettet og en løsning uden for mange usikkerheder. Vi tilbyder en attraktiv leasing af bil, hvor du betaler en fast, lav månedlig ydelse, som dækker mange af de udgifter, der som regel er forbundet med at være bilejer. Så hvis du gerne vil slippe for udgifter, der kan være med til at vælte økonomien, kan det være, at privatleasing af bil er noget for dig.
Vores erfarne sælgere står klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil til din leasingaftale. Hos os har du mulighed for Suzuki leasing, og vi er sikre på, at vi også har den helt rigtige bil din leasing. Er du i tvivl om, hvilken bil der passer bedst til dig, eller har du spørgsmål til leasing af bil, så er du altid velkommen til at kontakte os på 87 93 29 00.

Leasing af bil til private og erhverv

Vi tilbyder både erhvervsleasing og privatleasing af bil, så du har mulighed for at finde lige præcis den leasingaftale, der imødekommer dine behov. Hvad end du søger en firmabil, eller du leder efter en ny familiebil, så sørger vi for en god aftale til din leasing af bil.

Leasing af bil igennem Skanderborg Bilcentrum

Med leasing af bil gennem Skanderborg Bilcentrum indgås der en leasingaftale, hvor du har fuld råderet over bilen, mens vi står som ejer af den. Idet vi står som ejer af bilen, står vi også for alle serviceudgifterne på bilen. Derved får du med leasing af bil en mærkbar økonomisk tryghed. Alle vores aftaler, uanset om det er privat- eller erhvervsleasing, inkluderer service, vedligeholdelse og vejhjælp. Hos os betaler du en engangsbetaling for leasing af bil og dernæst en fast månedlig ydelse, der afhænger af bilens størrelse og værdi. Denne pris starter ved 1.995 kr./md.

Skræddersyet leasing af bil

For os er det vigtigt at finde den rette løsning til lige netop dig, når det drejer sig om leasing af bil. Derfor tilbyder vi også både split leasing og flexleasing, så du kan få den leasingaftale, der giver mest værdi for dig. Split leasing er det ideelle valg, hvis du gerne vil have mulighed for at bruge firmabilen privat, mens flexleasing giver en større økonomisk frihed, da du ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme – den deles i stedet ud i rater for den periode, du leaser bilen. Hos Skanderborg Bilcentrum tilbyder vi således leasing af bil skræddersyet til dine behov. Lyder det som noget for dig? Så står vi klar til at hjælpe dig med den bedst mulige løsning.