Autoværksted

Autoværksted i Skanderborg

Trænger bilen til et eftersyn, og leder du efter et autoriseret autoværksted i Skanderborg? Så kan du køre et smut forbi Skanderborg Bilcentrums værksted. På vores autoværksted står vores kompetente mekanikere klar til at servicere din bil. Hvad end det drejer sig om olietjek, nye dæk eller det store serviceeftersyn, så kan du få bilen set efter hos os.

Hos Skanderborg Bilcentrum er vi stolt forhandler af Suzuki. Udover at være autoriseret forhandler af Suzuki, er vi autoriseret værksted af Suzuki, Renault og Dacia. Med vores ekspertise og viden omkring disse mærker er din bil i sikre hænder, hvis du kører forbi vores autoværksted.

Kontakt autoværkstedet

Værkstedet, reservedele og skadecenter har åbent:

  • mandag – torsdag: kl. 7.30-15.30
  • fredag: kl. 7.30-15.00

Herunder finder du kontaktoplysninger på autoværkstedet.

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Tlf.: 87 93 29 08 / 87 93 29 16

E-mail: service@skanderborg-bilcentrum.dk

Send forespørgsel til autoværkstedet

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Ønsker du en lejebil?

Et professionelt autoværksted

Hvad end du skal have bilen på Renault værksted, eller det er blevet tid til en undervognsbehandling på vores Dacia værksted, så er Skanderborg Bilcentrum det rette sted at få det klaret. På vores autoværksted bliver du mødt af et professionelt team af dygtige automekanikere, der vægter service og kvalitet højest. Vi har erfaringen og den nødvendige certificering til at service din bil, hvad end du skal forbi vores Suzuki værksted, eller du skal have tjekket bilen på vores Renault værksted.

På vores autoværksted i Skanderborg står vi uanset din bilmodel klar til at servicere og reparere bilen med reservedele i original kvalitet, så du kan beholde bilens fabriksgaranti. Vi er eksperter i biler, så du kan trygt lade os klare små såvel som store skader. Vi sørger for en grundig og kompetent skadesreparation, så kører du forbi vores automekaniker i Skanderborg, kan du være sikker på et højt kompetenceniveau.

Få serviceret bilen af vores automekanikere i Skanderborg

Hos Skanderborg Bilcentrum tilbyder vi altid vores kunder Service 4+, så du til enhver tid inden for den periode kan få bilen på værksted hos en automekaniker. Uanset hvilken type opgave vores automekaniker skal løfte på vores autoværksted, er det vigtigt for os, at det bliver gjort ordentligt og ud fra fabrikantens forskrifter og betingelser, så du kan beholde fabriksgarantien på bilen.

Vores kompetenceområder spænder vidt, hvorfor vores automekaniker i Skanderborg til hver en tid kan tilbyde dig lige præcis den service, du har behov for. Vores serviceudbud tilpasses altid den enkelte bil og kunde, så vi kan sikre den løsning, der giver bedst mening for dig. Skal vi på vores autoværksted hjælpe dig med at få bilen køreklar igen? Så kør forbi Skanderborg Bilcentrums automekanikere, eller giv os et kald på 87 93 29 00.