Autoværksted

Autoværksted

Trænger bilen til et eftersyn, og leder du efter et autoriseret autoværksted i Skanderborg? Så kan du køre et smut forbi Skanderborg Bilcentrums værksted. På vores autoværksted står vores kompetente mekanikere klar til at servicere din bil. Hvad end det drejer sig om olietjek, nye dæk eller det store serviceeftersyn, så kan du få bilen set efter hos os.
Hos Skanderborg Bilcentrum er vi stolt forhandler af bilmærker som Renault, Suzuki og Dacia, og hos os får du Service 4+. Med vores ekspertise og viden omkring disse mærker er din bil i sikre hænder, hvis du kører forbi vores autoværksted.

Kontakt værkstedet

Værkstedet, reservedele og skadecenter har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30-15.30 og fredag kl. 7.30-15.00.

Herunder finder du kontaktoplysninger på værkstedet.
Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Tlf.: 87 93 29 08 / 87 93 29 16

E-mail: service@skanderborg-bilcentrum.dk

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Ønsker du en lejebil?

Et professionelt autoværksted

Hvad end du skal have bilen på Renault værksted, eller det er blevet tid til en undervognsbehandling på vores Dacia værksted, så er Skanderborg Bilcentrum det rette sted at få det udført. På vores værksted bliver du mødt af et professionelt team af dygtige automekanikere, der vægter service og kvalitet højt. Vi har erfaringen og den nødvendige certificering til at service din bil, hvad end du skal forbi vores Suzuki værksted, eller du skal have tjekket bilen på vores Renault værksted.
På vores værksted står vi uanset bilmodel klar til at servicere og reparere din bil med reservedele i original kvalitet, så du kan beholde bilens fabriksgaranti. Vi er eksperter i biler, så du kan trygt lade os klare små såvel som store skader. Vi sørger for en grundig og kompetent skadesreparation, så kører du forbi vores automekaniker i Skanderborg, kan du være sikker på et højt kompetenceniveau.

Få serviceret bilen på vores autoværksted

Hos Skanderborg Bilcentrum tilbyder vi altid vores kunder Service 4+, så du til enhver tid inden for den periode kan få bilen på værksted.
Uanset hvilken type opgave vi skal løfte på vores værksted, er det vigtigt for os, at det bliver gjort ordentligt og ud fra fabrikantens forskrifter og betingelser, så du kan beholde fabriksgarantien på bilen.
Vores kompetenceområder spænder vidt, hvorfor vi til hver en tid kan tilbyde dig lige præcis den service, du har behov for. Vores serviceudbud tilpasses altid den enkelte bil og kunde, så vi kan sikre den løsning, der giver bedst mening for dig. Skal vi på vores værksted hjælpe dig med at få bilen køreklar igen? Så kør forbi Skanderborg Bilcentrum, eller giv os et kald på 87 93 29 00.