Bilfinansiering

Bilfinansiering

Når du køber bil hos Skanderborg Bilcentrum, tilbyder vi bilfinansiering til din nye bil. Med bilfinansiering gennem os får du en attraktiv aftale med gode fordele, så du kan få finansieret din bil. Vi er eksperter i biler, og derfor kan vi også hjælpe dig med at finde den bil, der bedst matcher dine behov og din økonomi.
Lægger du vejen forbi os, når du leder efter en ny bil, får du ikke kun en service i særklasse. Du får også mulighed for bilfinansiering, der tilgodeser dig og dine ønsker. Så kig endelig forbi til en snak om dine muligheder for bilfinansiering.

Nordea Drive7

Drive7 billån udbydes i samarbejde med Nordea finans. Billånet giver dig tryghed og økonomiske fordele indtil bilens 7. år eller 150.000 kørte km.
Når du finansierer bil med et Drive7 billån, så kan vi tilbyde følgende rente:
Tilbuddet gælder biler der er max 60 måneder.

Rentetype Rente
Variable rente Ring for aktuel rente
Fast rente Ring for aktuel rente
Santander

Vi tilbyder nem og billig bilfinansiering gennem Santander.

Vælger du at finansiere din bil gennem Santander, har vi mulighed for at lave finansiering af bil med minimum 20 % i udbetaling eller 0 – 19 % i udbetaling.

Med/uden udbetaling Rente
20% i udbetaling Ring for aktuel rente
0 – 19 % i udbetaling Ring for aktuel rente

Bilfinansiering hos Skanderborg Bilcentrum

Vælger du os som din bilforhandler, får du en aftale på bilfinansiering, der laves gennem et af de finansselskaber, vi samarbejder med. Vi tilbyder blandt andet finansiering af bil gennem Nordea og Santander – det giver dig mulighed for at vælge den finansieringsaftale, der passer bedst til dig. Når du lader Skanderborg Bilcentrum stå for din bilfinansiering, hjælper vores dygtige medarbejdere dig med at fastlægge både omkostninger og perioden for fradrag. Alt dette afhænger naturligvis af bilens pris og din økonomi, så vi på den måde får valgt den rette finansieringsløsning til dig.
Hos os kan du vælge enten at lave lån med udbetaling eller lån uden udbetaling, alt efter hvad der bedst passer dig. Ligeledes har du også mulighed for at vælge bilfinansiering med enten fast eller variabel rente. Dit endelige valg afhænger af lånets varighed, samt om du ønsker sikkerhed og ingen overraskelser i forbindelse med bilfinansiering. Med en finansiering af bil med en fast rente får du en aftale, der ikke ændrer sig, mens en finansieringsaftale med en variabel rente følger den finansielle udvikling, hvorfor renten også kan ændre sig på din bilfinansiering.

Få drømmebilen med finansiering af bil

Drømmer du om ny bil, og lyder bilfinansiering gennem Skanderborg Bilcentrum som noget for dig? Så er du altid velkommen til at køre forbi os i Skanderborg. Vælger du finansiering af bil til din brugte bil hos os, får du en aftale til markedets laveste renter, og vi hjælper dig naturligvis hele vejen med din bilfinansiering. Kontakt os endelig på 87 93 29 00 for en snak om dine muligheder for bilfinansiering.