Autoværksted

Dacia værksted i Skanderborg

Trænger din Dacia til et eftersyn, og leder du efter et autoriseret Dacia værksted i Skanderborg? Så kan du køre et smut forbi Skanderborg Bilcentrums Dacia værksted. På vores autoværksted står vores kompetente automekanikere klar til at servicere lige netop din bil. Hvad end det drejer sig om olietjek, nye dæk eller det store serviceeftersyn, så kan du få din Dacia set efter hos os.
Hos Skanderborg Bilcentrum er vi stolte af, at være autoriseret værksted af bilmærket som Dacia, og hos os får du 4+ service. Med vores ekspertise og viden omkring Dacia er din bil i sikre hænder, hvis du kører forbi vores Dacia værksted.

Skift bil ?

Overvejer du at skifte din Dacia kan vi formentlig hjælpe dig. De fleste af vores nyere Dacia biler kan ses på vores hjemmeside under brugte biler.

Tøv endelig ikke med at tage kontakt hvis du har nogle spørgsmål. I Skanderborg er vi altid til at handle med, så spørg altid os inden du handler bil

Dacia Service Booking Online

Det er blevet endnu nemmere at være Dacia-ejer. Næste gang du har behov for hjælp fra dit lokale Dacia værksted, skal du blot benytte vores Dacia Service Booking Online – en helt ny, enkel komplet servicetjeneste, hvor du nemt kan booke tid på vores Dacia værksted – uanset hvor gammel din bil er, eller hvor mange kilometer, den har kørt.

Du har samtidig mulighed for at se præcise priser på en lang række serviceydelser, som du måske har behov for.

Markedets nok laveste pris for Dacia service

Service 4+ er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud på Dacia service. Det er jo hele ideen med det autoriserede Dacia værksted, at vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Dacia uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser. Kig ind eller kontakt os her på siden, og så står vi klar til at hjælpe.

Et professionelt Dacia værksted

Hvad end du skal have bilen på værksted, eller det er blevet tid til en undervognsbehandling på vores Dacia værksted, så er Skanderborg Bilcentrum det rette sted at få det fixet. På vores Dacia værksted bliver du mødt af et professionelt team af dygtige automekanikere, der vægter service og kvalitet mere end noget andet. Vi har stor erfaring med Dacia biler og den nødvendige certificering til at service lige netop din bil.

 

På vores Dacia værksted står vi uanset bilmodel klar til at servicere og reparere din bil med reservedele i original kvalitet, så du kan beholde bilens fabriksgaranti. Vi er eksperter i Dacia biler, så du kan trygt lade os klare små såvel som store skader på din bil. Vi sørger for en grundig og kompetent skadesreparation i forbindelse med Dacia service, så kører du forbi vores automekaniker i Skanderborg, kan du være sikker på et højt kompetenceniveau og et smil med på vejen.

Få serviceret bilen med Dacia service i Skanderborg

Hos Skanderborg Bilcentrum tilbyder vi altid vores kunder 4+ Dacia Service, så du til enhver tid inden for den periode kan få bilen på Dacia værksted. Uanset hvilken type opgave vi skal løfte på vores værksted i Skanderborg, er det vigtigt for os, at det bliver gjort ordentligt og ud fra fabrikantens forskrifter og betingelser, så du kan beholde fabriksgarantien på bilen, når du får lavet Dacia service hos os.

 

Vores kompetenceområder spænder vidt og bredt, hvorfor vi til hver en tid kan tilbyde dig lige præcis den Dacia service, du har behov for til din bil. Vores serviceudbud tilpasses altid den enkelte Dacia bil og kunde, så vi kan sikre den løsning, der giver bedst mening for dig. Skal vi servicere din Dacia på vores værksted eller hjælpe dig med at få bilen køreklar igen? Så kør forbi Skanderborg Bilcentrums Dacia værksted, eller giv os et kald på 87 93 29 00.