RENAULT ARKANA

Hybridteknologi til dig

indvendigt design
RUMMELIGT OG HIGHTECH INTERIØR

Arkana byder dig velkommen i et ergonomisk og moderne interiør af høj kvalitet.
Med brugervenlig konsolbetjening, rummelige passagerområde og stort bagagerum. 

ARKANA E-TECH HYBRID

E-Tech hybridteknologien er inspireret af motorsporten og den perfekte kombination af ydeevne og effektivitet. Start med elkørsel i byen, og kør op til 80 % af dine køreture på el. Reducér dit brændstofforbrug med op til 40 % sammenlignet med en tilsvarende benzinmotor!

Regenerativ bremsning oplader automatisk batteriet på din Arkana E-Tech hybrid under kørslen. Nyd en behagelig kørsel under alle forhold med en reaktionsdygtig og hurtig acceleration. Arkana E-Tech hybrid tilpasser sig for at leve op til alle dine kørselsbehov, så du får den bedste oplevelse.

Design
EN SPORTSLIG, ELEGANT & RUMMELIG SUV

Renault ARKANA er en SUV Coupé.  Dens unikke design giver en muskuløs profil og besidder de praktiske egenskaber med ekstra frihøjde fra en SUV. Coupé designet gør den både sporty og alligevel elegant. Renault har kombineret det bedste fra begge verdener samlet i én bil.

Renault er allerede kendt for deres praktiske og rummelige biler. Arkana er ingen undtagelse, men alligevel skiller den sig ud fra de andre modeller.

5-STJERNET SIKKERHED & SPÆKKET MED UDSTYR

Udover det sporty og elegante design og de velkendte praktiske egenskaber, så er der ikke skruet ned for sikkerheden. Hos EuroNCAP hiver Renault Arkana de maksimale 5 stjerner hjem. Renault Arkana har blandt andet udstyr som motorvejs- og trafikassistent, skiltegenkendelse, Lane Assist, Blind spot warning og mange flere lækre features.

Komfort & teknologi

BEHERSK VEJEN, MENS DU SIDDER KOMFORTABELT

Easy Drive køreassistancesystemer

Motorvejs- og køreassistent og Easy Park Assist er blot nogle af de funktioner, som vi har udviklet for at øge din komfort og sikkerhed under kørslen. Disse og andre funktioner er tilgængelige via Renault Easy Drive køreassistancesystemerne, som hjælper dig med at udføre manøvreringer på dine køreture via din brugerdefineret 10,2″ førerskærm. Er du klar til at tage det første skridt mod en førerløs oplevelse?

Easy Link-multimediesystem

Med dette multimediesystem – kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™ – kan du nemt koble din smartphone op og få adgang til alle dine apps og online-services via 9,3” Easy Link-skærm i din Arkana.

Multi-sense

Motorlyd og reaktionsdygtighed, styring, valg af omgivende belysning og konfiguration af førerskærm … Vælg mellem 3 tilgængelige kørefunktioner (my-sense, eco og sport), og skræddersy dine køreture med det brugerdefineret multi-sense-system.

VÆLG DEN VERSION, DER PASSER DIG BEDST

Zen

fra 278.990 kr.
ARKANA Zen TCe 140EDC

Intens

fra 297.990 kr.
ARKANA Intens TCe 140 EDC

R.S. Line

fra 331.990 kr.
ARKANA R.S. Line E-Tech Hybrid 145