RENAULT CAPTUR

En SUV med sporty linjer

Udforsk galleriet

Ny Renault Captur

Den Helt nye CAPTUR bryster sig af endnu mere elegance og teknologi både foran og bag, takket være sin C-formede LED lyssignatur, et emblem for Renaults identitet. En bagsædebænk, der kan foldes sammen og glide over 16 cm, et rekordstort bagagerumsvolumen (op til 536 liter) og flere opbevaringsrum (op til 27 liter)… CAPTUR tilbyder det bedste med en brugertilpasset oplevelse om bord!

SKAB EN BIL, DER PASSER PERFEKT TIL DIG

Skil dig ud fra mængden! Captur gør brugertilpasningen optimal, både indvendigt og udvendigt.

Udvendigt design..

Tag, sidespejle, dækplader … Tilpas designet på din nye Captur med over 90 mulige udvendige kombinationer.

.. og indvendigt

Instrumentbræt, betræk, farvede indsatse, dekorative paneler, armlæn … Se vores pakker med tilpasning af interiør og gør din kabine personlig med 18 mulige kombinationer.

MULTI-SENSE for at flytte grænserne for tilpasning

3 kørefunktioner (Eco, Sport, MySense),  
8 omgivende belysningsindstillinger … Tilpas din Captur, så den svarer til din personlighed, takket være MULTI-SENSE-teknologien.

Et moderne kvalitetsløft

Skummaterialer, satin finish… Den Helt nye CAPTUR er blevet revolutioneret. Tilpas din Helt nye CAPTUR nøjagtig, som du vil have den, takket være op til 18 farvekombinationer!

Fra Crossover til SUV

Den helt nye Renault Captur har fået vokseværk. Den er ikke bare blevet bredere og højere, den er også blevet 10,5 cm. længere end sin forgænger.

NYD EN BRUGERTILPASSET OPLEVELSE

Den nye Captur tilpasser sig efter dine behov og ønsker for at give dig en unik oplevelse, med sine moderne og
brugervenlige teknologier, brugertilpassede atmosfære og enestående alsidighed.

På forkanten af teknologien

Den nye Captur er udstyret med den seneste teknologi og baner vejen for autonom kørsel for at øge din køreglæde uden at gå på kompromis med sikkerheden. Nyd en afslappet kørsel!

Førerfokuseret 9,3″ multimedietouchskærm, 10,2″ digitalt instrumentpanel, innovativ flydende konsol med en futuristisk “E-shifter”-gearstang, snilde opbevaringsrum med mere. Stig ind og tag plads!

Brugertilpasset oplevelse om bord

Smart cockpit, soltag, rummeligt interiør, stort bagagerum (op til 536  liter*), glidende og sammenfoldeligt bagsæde, masser af opbevaringsrum … Den nye Captur tilpasser sig efter din dagligdag.

* VDA-norm

NY RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID

motor teknologien

Renault CAPTUR E-Tech plug-in hybrid:
En kompromisløs, genopladelig hybrid!

Den nye Captur E-Tech plug-in hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed.
Ved blandet kørsel er rækkevidden op til 50 km på rent elektrisk kørsel*.

Fuldt opladt på tre timer

Oplad effektivt din plug-In hybrid så den er klar til at køre på el, næste gang du skal ud at køre.

Oplad din Captur E-Tech plug-in hybrid overalt: Tilslut ladekablet til enten en alm. hus-stikkontakt, ladestation eller wallbox. Ladetiden på batteriet afhænger af hvilken ladetype du benytter dig af. Med MY Renault-appen vil du desuden nemt kunne planlægge en fremtidig opladning eller følge med i din nuværende opladning. Det bliver næsten ikke mere simpelt…

Ladetid fra 0-100% opladet:

– Ladekabel A, standard 6 ampere, alm. husholdsningsudtag: 6 timer med et udtag på 8 Ampere/1,8 kW.

– Ladekabel B, standard offentlig ladestander 11-22 kW: 3 timer uanset effekten i ladestanderen.

CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID TILBYDER DIG ELEKTRISK KØRSEL, NÅR DU ØNSKER DET!

Takket være den nye, genopladelige hybrid motor, kan du køre på elektricitet med din nye Captur i løbet af ugen med daglig opladning og skifte til hybrid kørsel for at tage på længere weekendture! Du behøver ikke at gå på kompromis.

Kom i stødet – helt fra start!

Få sug i maven og kom hurtigt fra start med den effektive, eldrevne acceleration.

Så snart du starten motoren i din Captur E-Tech plug-in hybrid, er hele styrken fra den elektriske motor tilgængelig. Du vil ligge mærke til, hvordan du emissionsfrit og næsten lydløst kører gennem byen. og med et forbrug på kun 1,5 liter pr. 100 kilometer i hybridfunktionen og et output på 160 HK kan du nyde din tur med god samvittighed.

Hidtil uset køreglæde

Samme hurtige reaktionsevne i en Renault hybridbil som i en normal elbil? Vi bruger teknologien og erfaringerne fra vores mange år i Formel 1, i alle vores hybrid biler. Derfor er der garanti for i din nye Captur E-Tech plug-in hybrid er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Dit køretøj starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Den passer til alle situationer i dit liv!

Hvem nyder ikke friheden ved selv at vælge? Det kan du nu, takket være den nye Captur E-Tech plug-in hybrid. Med dens dobbelte motortype kan du køre op til 50 km på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. En løsning der passer til alle typer af rejser livet har at byde på. Er du klar til at nyde friheden?

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi

Med over 10 års ekspertise fra vores forskning i Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du kører med ro i sindet! Nyd den gode følelse som udledningsfri kørsel giver dig, samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

CAPTUR AFLIVER HYBRIDMYTERNE

Se nedenfor hvordan alle de typiske myter man hører omkring hybridbiler, ikke passer på Captur E-Tech plug-in hybrid

Hybrider kan ikke køre langt nok!

Med Captur er du aldrig begrænset i din rækkevidde. Lad bilen op og nyd op til 50 km på ren el. Skal du på længere ture så tager hybridmotoren over og hjælper til.

Hybrider er besværlige at oplade!

Captur er alt andet end besværlig at oplade. Du kan lade den op, både derhjemme eller ved en offentlig ladestander – helt uden problemer.

Hybrider passer ikke til alle livsstiltyper!

Med Captur er du aldrig begrænset. Rækkevidden er pga. hybridteknologien aldrig et problem og det interne design betyder, at den altid kan tilpasses til dine behov.

Hybridbiler kører langsomt og ineffektivt!

I Captur er du altid sikret optimal ydelse. Gør fuld brug af de 160 hestekræfter
og kør op til 135km/t på ren el.

ER DU KLAR TIL AT SÆTTE DIG IND BAG RATTET PÅ DEN
NYE CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID?

VÆLG DEN VERSION, DER PASSER DIG BEDST

 

 

Zen

CAPTUR Zen TCe 90
d

 

 

Intens

CAPTUR Intens TCe 90
 v

 

 

R.S. Line

CAPTUR R.S. Line E-Tech plug-in Hybrid 160

Privatleasing

RENAULT CAPTUR

 

  • 5 Stjerner i Euro Ncap Sikkerhedstest
  • Automatisk nødbremse system
  • Vognbaneassistent
  • Klimaanlæg
  • Parkeringssensor, Lyssensor, Regnsensor
  • Fartpilot, Alufælge
  • og meget mere