RENAULT CLIO

Designed for living

fra 159.990

CLIO Zen TCe 90

EN FORFØRENDE LILLE BIL

Sensuelle linjer, dynamisk profil, stærke sider og ny lyssignatur med full LED-belysning… Clio forfører dig med stil fra første øjekast.

Stærk personlighed

Bliv tryllebundet af de sensuelle linjer, dynamisk profil, fremtrædende sider og et nyt forførende lyssignatur med c-formede full LED-lygter.

Uimodståelig & forførende smuk udvendigt…

Den helt nye CLIO vil forføre dig fra første øjekast med sin moderne og tiltrækkende stil, som er fremhævet af karrosseriets nye Valencia Orange-metallakering.

Hver eneste detalje tæller inde i bilen. Den helt nye CLIO har gennemgået en revolution og har materialer og finish af høj kvalitet. Med det nye førerfokuserede, smarte cockpit og de omsluttende sæder kan du nyde en køreoplevelse, der vil stimulere dine sanser. 

Det forbedrede BOSE-lydsystem er nu opgraderet, så det indeholder 9 højtalere, hvor der var 7 i den forrige CLIO version.

Brugertilpasselig 7″ førerskærm

Den helt nye Renault CLIO har en ny 7″ førerskærm. Den kan fuldstændig brugertilpasses, så du kan vise de kørselsoplysninger, som du synes, er de vigtigste.

MULTI-SENSE

Med MULTI-SENSE kan du brugertilpasse din helt nye Renault CLIO, så den svarer til dit humør. Du kan vælge mellem tre brugertilpasselige kørefunktioner og otte slags omgivende belysning.

Mange muligheder

Den lille bil har en bred vifte af muligheder for at passe til enhver smag, med det brugertilpasselige tilbehør, nye fælge og den sporty R.S. Line version.

Gør din nye Renault CLIO til din helt egen. Tilpas dens ydre fremtoning efter din smag for endnu mere elegance og originalitet.

Imponerende funktioner

Den lille ikoniske bil er lige så nem at køre i byer som på landevej; den sørger for din sikkerhed med automatisk nødopbremsning takket være systemet med fodgængerdetektion.

Stor Touchskærm

De største touchskærme i sin klasse med tilsluttet navigationssystem, søgning efter Google Places interessepunkter osv. Med Renault EASY CONNECT giver din helt nye Renault CLIO dig en ekstremt enkel, tilsluttet oplevelse!

udstyr

FOR AT GØRE HVERDAGSKØRSEL LETTERE

Du vil komme til at nyde at køre.

Skab forbindelsen

Den største touchskærm i segmentet med tilsluttet navigation, Google Places med søgning efter interessepunkter osv. Takket være CONNECT giver Clio dig en unik køreoplevelse, som fokuserer på enkelthed!

Gør kørsel lettere

Lige så komfortabel i byen som på den åbne vej, den ikoniske lille bil beskytter dig til enhver tid med automatisk nødopbremsning og fodgængersensorer. CLIO har de sidste nye EASY DRIVE-løsninger, som blandt andet Easy Park Assist.

CLIO R.S. LINE

En unik personlighed med Renault Sport

Et atletisk ydre, et sporty cockpit, innovative teknologier og en dynamisk køreoplevelse, Clio R.S. Line vækker opmærksomhed med sine sportslige linjer og kvikke fremtoning for at sætte fart på din hverdag.

NY RENAULT CLIO E-TECH HYBRID

fra 230.990 *

CLIO E-TECH HYBRID Zen E-Tech Hybrid 140
* Se kampagnepris på lagerbiler

CLIO… NU SOM HYBRID

Med den ny selvopladende hybrid-teknologi giver den nye Clio E-Tech hybrid en enestående køreglæde og større brændstofeffektivitet.

udstyr

OPDAG ALLE DE FORDELE, SOM DEN NYE CLIO E-TECH HYBRID KAN BYDE PÅ…

… Rummeligt interiør, store lækre skærme, optimal sikkerhed og moderne sikkerhedssystemer under kørslen.

Den nye Clio E-Tech hybrid får dig til at føle dig sikker, da den passer på dig hele tiden. Den holder øje med trafikken og ser det, hvis der skulle noget uventet. En brat opbremsning, fodgængere der pludselig går over vejen… bilen advarer dig og kan endda udføre en nødopbremsning automatisk.

Det splinternye EASY LINK system om bord er et brugertilpasset multimediesystem, som er intuitivt og brugervenligt. Touchskærmen med høj opløsning kan have en størrelse på op til 9,3″.

Har du brug for at planlægge en rejse til Aarhus eller vælge en italiensk restaurant? Find det rigtige bestemmelsessted med Googles detaljerede oplysninger om over 100 millioner interessepunkter.

motorer

NY CLIO E-TECH: DEN REVOLUTIONERENDE HYBRID

Elektrisk kørsel op til 80% i bykørsel

Få en helt ny oplevelse ved at kører elektrisk i den nye Clio E-Tech hybrid Den kombinerer en elektrisk motor og en forbrændingsmotor gennem en meget effektiv automatisk transmission. Resultatet: Bilen starter ved ren elektrisk kraft, og mulighed for at kører elektrisk i op til 80%* af tiden ved bykørsel samt glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse.

 *I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Effektiv både i byen og på motorvejen

Ved at vælge en hybrid forbruger du op til 40%* mindre benzin end med en almindelig benzinbil, dette gælder både bykørsel og på motorvejen. Med den nye Clio E-Tech hybrid behøver du ikke bekymre dig, når du kører: rækkevidden er fremragende, og ingen bekymringer om at løbe tør for strøm.

 *I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Nye køreoplevelser

I den nye Clio E-Tech hybrid får du sikkerhed og masser af kræfter: Takket være de 140 hestekræfter, og den elektriske motors øjeblikkelige reaktionsevne og den automatiske multi-mode gearkasse, der passer til din kørestil.

versioner

VÆLG CLIO-VERSION, DER PASSER BEDST TIL DIG!

 

 

Zen

fra 159.990 kr.
CLIO Zen TCe 90

 

Intens

fra 174.990 kr.
CLIO Intens TCe 90

 

 

R.S. Line

fra 199.990 kr.
CLIO R.S. Line TCe 90

Initiale Paris

fra 279.990 kr.
CLIO Initiale Paris E-Tech
Hybrid 140

Privatleasing

CLIO Benzin

  • 5 Stjerner i Euro Ncap Sikkerhedstest
  • Automatisk nødbremse system
  • Vognbaneassistent
    (Holder bilen i midten af vejen)
  • Aircondition
  • Stor skærm
  • Fartpilot
  • Udbetaling 4.999 Kr.

Fra 2.295 Kr. pr. måned