SUZUKI BEVISER IGEN EN UOVERTRUFFEN PÅLIDELIGHED

Det ansete bilmagasin ”What Car?” placerer Suzuki på en utrolig flot 1. plads over de mest pålidelige bilmærker.
Og det er vi selvfølgelig ret så stolte over.

SUZUKI PÅ 1. PLADSEN

Hvert år spørger det britiske bilmagasin, What Car? deres læsere, hvor mange fejl og omkostninger til reparation af deres bil, de har haft i det forløbne år. I 2021-analysen deltog 16.300 bilejere med 139 forskellige bilmodeller fordelt på 27 bilmærker.
Med en pålideligheds-score på hele 97% indtager Suzuki førstepladsen blandt de 6 til 15 år gamle biler. Sådan! Suzuki-ejerne er glade for at de kun oplever få problemer med bilerne, og når der er noget som skal repareres, er prisniveauet i den lave ende.

Det flotte resultat er et godt bevis på den høje driftssikkerhed, Suzuki bilerne har. En vigtig viden at have, når du skal købe en ny eller brugt bil.

Se listen med placeringen af de enkelte bilmærker her og bemærk fx, at der er en pæn margin på hele 3,4 pct. til nærmeste konkurrent på 2. pladsen.

OGSÅ TOP-PLACERINGER TIL VITARA OG SWIFT

Som om det ikke var nok med en generel 1. plads blandt bilmærkerne, udmærker Swift og Vitara sig også individuelt i undersøgelsen. Fx opnår Suzuki Vitara en imponerede score på 100%, hvilket betyder, at ejerne af en Vitara ikke oplevede en eneste fejl på bilen de sidste 12 måneder. En ære der kun tilfaldt 3 bilmodeller i undersøgelsen.

Også Suzuki Swift kommer flot ud af What Car? analysen, da den med en pålideligheds-score på 97,8% indtager en flot 2. plads blandt sine klassekammerater. Kun overgået af Toyota Yaris.

NU ER DET IKKE FOR AT PRALE

Men også i 2020-analysen fra What Car? lå Suzuki helt i top.

En flot andenplads på listen over de mest pålidelige bilmærker generelt – kun overgået af et enkelt luksusmærke.

Og Swift-ejerne havde faktisk oplevet så få problemer med deres Swift, at den opnåede en score på hele 98,6% ud af 100 – den højeste score blandt alle i minibilklassen. Det kan man da kalde ægte køreglæde.

I FØLGE WHAT CAR? ER SUZUKI IGNIS DEN “LILLE” SUV, HVOR MAN FÅR MEST FOR PENGENE

En lille kompakt SUV skal være praktisk, have lave driftsomkostninger, være komfortabel og sjov at køre i. Det er i hvert fald definitionen på en vellykket lille SUV ifølge det engelske bilblad ”What Car?”. Efter disse kriterier har What Car? netop kåret Suzuki Ignis til den lille SUV på markedet, der giver mest værdi for pengene “Best small SUV for value 2022”.

SUZUKI OVERHALER DE ANDRE

Hos Suzuki nøjes vi ikke kun med førstepladsen til Swift.

Nu vi alligevel er i gang, står der nemlig også Suzuki i toppen af listen over de mest pålidelige bilmærker generelt – kun overgået af et enkelt luksusmærke. What Car? fastslår dermed, at bilerne fra Suzuki er mere pålidelige end stort set alle andre bilmærker på markedet.

Det er vi også ret stolte af. For det bakker op om vores løfte om at give vores kunder usædvanlig meget bil og køreglæde for pengene.

OM WHAT CAR?

What Car? har i mere end 40 år hjulpet bilkøberne i Storbritannien med råd og vejledning, så de kan tage en faktuelt baseret beslutning ved valg af en fabriksny eller brugt bil. De udgiver et månedligt magasin og har en utrolig velbesøgt hjemmeside.

Eksempler på deres arbejde:

  • Kåring af ”Årets Bil” i forskellige kategorier. For både nye og brugte biler.

  • Årlig pålideligheds-undersøgelse som den her omtalte, hvor bilejere bedømmer deres egen bil på fejl og reparationer.

  • Undersøgelser af hvad bilejerne faktisk kører på literen i deres bil sammenlignet med den officielle WLTP-norm.

  • Mystery-shopping i branchen, der afdækker de bedste udsalgspriser på nye biler.

  • Artikler, der rådgiver om køb af ny/brugt bil og om salg

  • Og selvfølgelig test af både nye og brugte biler og nyheder fra bilens og bilisternes verden.