MERE SIKKER OG MILJØBEVIDST END NOGENSINDE

Der er mange grunde til at blive imponeret
over den nye Swift. Den er superfræk at se på, den kommer med hybrid som standard, og så byder den på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde. Allerede til startprisen på kun 142.990 kr. følger der avancerede sikkerhedssystemer som aktiv fartpilot med.
Og i Action og Exclusive-modellerne finder du sikkerhedsudstyr, der normalt kun findes
i dyrere biler.

KØREGLÆD DIG!

Fra de gokart-lignende køreegenskaber over det imponerende udstyrsniveau til det ikoniske look: Alt i den nye Swift Hybrid er optimeret for at sikre dig mest mulig køreglæde.

ØKONOMISK HYBRID

Den lave vægt, de moderne motorer og hybrid-teknologien gør Swift super-økonomisk. Alle Swift modeller med manuelt gear er i energiklasse A++, og ejerafgiften ligger i den absolut lave ende.

SIKKERHED I TOP

Automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og
LED-forlygter er standard i alle modeller.
Og allerede fra Action-modellen følger unikke og avancerede sikkerhedsfeatures med som standard.

Sæt dig ind bag rattet i den nye Swift og mærk, hvordan smilet i mundvigen stille og roligt kommer frem. Køreglæden er ikke til at tage fejl af. Den nye Heartect platform sørger forbedre vridningsstabilitet og lav vægt. Ja faktisk er den nye Swift ca. 120 kg lettere, hvilket gør dynamikken meget bedre. Samtidig er undervognen og styretøjet strammet op, så Swift er både sikker og sjov at køre. Og det uanset om du vælger den med den energieffektive Dualjet motor med 90 hk eller den kraftigere 112 hk Boosterjet turbomotor.

Swift er både lav, bred og fræk. Den udtrykker sig i et unikt
formsprog, der ansporer til handling. Og selv om alt er nyt, er det tydeligt, at det ikoniske Swift-DNA går igen i designsproget.
Den nye model er lidt lavere, 4 cm bredere og har hjulene placeret
helt ude i hjørnerne. Så den er mere kompakt og bredere end nogensinde, hvilket bidrager til den sportslige fremtoning.
Det samme gør de skjulte bagdøre, der giver indtrykket af, at Swift kun er med 3 døre. Alligevel er der god plads indendøre og i bagagerummet. Endnu inden Swiften har sat sig i bevægelse,
signalerer den fart og dynamik.

UDPRÆGET FEDT INTERIØR

Sæderne byder på god støtte til ben og ryg.
Det D-formede læderrat ligger godt i hænderne og har kontakter til både radio og håndfri mobil.
Speedometeret og omdrejningstælleren er elegant indfældet i instrumentbrættets dybe, cylindriske huse, der sammen med det kronografiske design sikrer et frækt, sporty look bag rattet.

TOPTUNET MULTIMEDIESYSTEM

Swift Action og Exclusive modellerne er udstyret med Suzukis multimediesystem med bakkamera, Bluetooth og Apple Carplay/Android Auto. Det betjenes via en 7″ touch-farveskærm vinklet 5 grader mod føreren og flot integreret i instrumentbrættet. Radioen er digital (DAB+) og Exclusive modellen har endvidere navigation.

LÆR SWIFT AT KENDE

SIKKERHEDSUDSTYR I NY SWIFT

Suzuki Swift byder på en af mini-klassens mest omfattende sikkerhedspakker. Fx er automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og LED forlygter standard i alle modeller, og allerede fra Action-modellen får du sikkerhedsudstyr, du normalt først finder som standard i dyrere biler.

AUTOMATISK NØDBREMSE (RBS)

Dette nødbremsesystem bruger radar til at registrere afstanden til den forankørende bil. Hvis systemet registrerer, at der kan være fare for en kollision, reagerer det på følgende måder afhængig af situationen.

 • Advarsel: Først advares føreren med en akustisk alarm samt et blinkende advarselslys i instrumentbordet.
 • Automatisk bremseassistance: Føreren advares med en blød opbremsning, bremselyset aktiveres, og bremsetrykket øges, hvis føreren træder på bremsen.
 • Automatisk nødbremsning: Systemet bremser automatisk for at undgå eller begrænse skaderne ved en eventuel kollision.

Automatisk nødbremse med radar (RBS) er standard i Swift Hybrid Club, mens Action og Exclusive modellerne er udstyret med DSBS nødbremsesystemet.

AUTOMATISK NØDBREMSE MED FODGÆNGERGENKENDELSE (DSBS)

Dette nødbremsesystem fungerer ved hjælp af to sensorer – et kamera og en laser. De registrerer, om der er risiko for at påkøre en bil eller en blød trafikant som fx en fodgænger forude. Afhængig af situationen reagerer systemet på en af tre følgende måder:

 • Advarsel: Først advares føreren med en akustisk alarm samt et blinkende advarselslys i instrumentbordet. Da systemet benytter kamera, genkender det også fodgængere.
 • Automatisk bremseassistance: Hvis der er stor risiko for en kollision, og hvis føreren træder på bremsen, øges bremsetrykket automatisk.
 • Automatisk nødbremsning: Hvis risikoen for en kollision stiger yderligere bremses der automatisk hårdt op.

Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse (DSBS) er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive.

AKTIV FARTPILOT

Den aktive fartpilot er koblet til bilens radar og måler hele tiden afstanden til den forankørende bil. Dermed kan den også holde afstanden til forankørende – også ved skiftende hastigheder. Det er afslappende for føreren, og den rigtige sikkerhedsafstand holdes ved, at bilen selv sætter farten op og ned.

 • Holder afstand og hastighed: Er der ingen forankørende bil eller tilstrækkelig stor afstand til den forankørende, holder Swift den hastighed, som føreren har valgt. Hvis bilen foran kører langsommere, nedsættes hastigheden til samme hastighed, som derefter holdes for at bevare en passende sikkerhedsafstand.

 • Sætter selv hastigheden op igen: Skifter føreren eller den forankørende bil vognbane, og radaren registrerer, at der igen er fri bane, vendes der automatisk tilbage til den valgte hastighed.

Den aktive fartpilot er aktiv fra omkring 40 km/t, og det er muligt at skifte gear, uden at systemet slås fra.

LED-FORLYGTER

Både kørelys, nærlys og fjernlys er med LED. LED er den nyeste lys-teknologi, og det giver et utroligt klart lys, og samtidigt spares der på strømforbruget, hvilket er en fordel for benzinforbruget.

 • Klart lys: LED-teknologien giver et meget klart lys, der er mindre gult og virker mere som dagslys end normale forlygter. Sigtbarheden bliver dermed forbedret, og LED anses derfor for at være bedre end eksempelvis halogen eller Xenon lamper.

 • Effektivt nærlys: LED-lygternes lys er så klart, at lysstyrken ved nærlys er den samme som ved fjernlys – blot afdækkes lygterne, så lyset ikke blænder modkørende.

LED-forlygter er standard på alle Swift modeller.

AUTOMATISK OP- OG NEDBLÆNDING AF FJERNLYSET

Med dette system er du fri for selv at blænde op og ned for fjernlyset, når det er mørkt. Det klarer systemet helt af sig selv.

 • Automatisk lys: Systemet slås til ved at sætte lyskontakten på ”Auto”, så det selv tænder i mørke og ved derefter at aktivere det lange lys. Nu skiftes der automatisk mellem fjern- og nærlys afhængig af trafikken forude og de aktuelle lysforhold.
 • God sigtbarhed i mørke: Når der ikke registreres lys fra forankørende eller fra modkørende biler, er fjernlyset aktiveret, så føreren har bedst mulig sigtbarhed.
 • Blænder selv ned: Når der registreres lys fra baglygter på forankørende eller fra forlygter på modkørende, skifter systemet automatisk til nærlys.

Automatisk op- og nedblænding af fjernlyset er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive.

SLINGREADVARSEL

Dette system advarer føreren ved slingrende kørsel. En sådan kørsel kan være tegn på uopmærksomhed eller træthed, hvorfor systemet også kendes som trætheds- eller førerovervågning.

 • Overvåger kørsel: Systemet overvåger ved hjælp af kameraet i forruden bilens opførsel mellem vognbanelinjerne og er aktivt fra ca. 60 km/t og op.

 • Advarsel: Hvis bilen begynder at slingre i vognbanen, udsendes en akustisk alarm, og et advarselssymbol blinker i instrumentpanelet for at gøre føreren opmærksom på det.

Slingreadvarsel er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive.

VOGNBANEASSISTENT MED FORCE-BACK

Dette sikkerhedssystem advarer føreren, hvis man lægger an til et vognbaneskift uden at have indikeret dette ved hjælp af blinklyset.

 • Overvåger kørsel: Systemet overvåger ved hjælp af kameraet i forruden vejstriberne forude og er aktivt fra ca. 60 km/t og op.
 • Advarsel: Hvis bilen krydser vognbanestriberne, uden at blinklyset er aktiveret, bliver føreren advaret. Advarslerne kommer i form af vibrationer i rattet og et blinkende signal i instrumentpanelet.
 • Force-back: Hvis systemet erfarer, at bilen krydser striberne, vil bilen automatisk hjælpe føreren til at holde bilen i vognbanen, ved at det elektriske styretøj aktivt leder bilen ind i vognbanen. Denne aktive “force-back” hjælp kan slås til og fra via en kontakt på rattet.

Vognbaneassistent med force-back er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive.

SKILTEGENKENDELSE

Fra tid til anden kan man komme i tvivl om, fx hvor stærkt man egentlig må køre lige der, hvor man er. Hvad stod der egentlig på det sidste skilt? Her hjælper skiltegenkendelsen dig.

 • Kameraet holder øje for dig: Systemet bruger nødbremsesystemets kamera til at genkende trafikskilte ved vejen. Når der registreres et vejskilt som fx en hastighedstavle, overhaling forbudt eller indkørsel forbudt, vises skiltet i bilens informationsdisplay. Der kan vises op til tre skilte samtidigt.

Skiltegenkendelsen er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive.

BLIND VINKEL-ADVARSEL

Vognbaneskift bliver sikrere med dette system, der advarer, hvis der kører en ude i ”den blinde vinkel” på siden af din bil, hvor sidespejlenes synsfelt har svært ved at dække. Systemet fungerer på følgende måde:

 • Side-radar sensorer bag: Ved hastigheder over 15 km/t registrerer 2 bagud monterede side-radar sensorer andre køretøjer i nærheden af bilen.

 • Advarsel i sidespejl: Hvis andre køretøjer nærmer sig eller befinder sig i en blind vinkel bag bilens højre eller venstre side, lyser et advarsels LED-ikon i det relevante udvendige sidespejl.

 • Alarm: Hvis føreren, ved at aktivere blinklyset, indikerer et vognbaneskift, ledsages det oplyste advarsels LED-ikon af en advarselsalarm.

Blind vinkel-advarsel er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT

Dette hjælpesystem minimerer risikoen for små som store kollisioner, når man skal bakke ud fra en parkeringsplads eller indkørsel med dårlige oversigtsforhold.

 • Radarsensorer: Ved hastigheder på op til 8 km/t i bakgear benyttes bilens to bagud-monterede radarsensorer til at overvåge et område bag bilen på ca. 20 meter til begge sider.

 • Advarsel: Hvis radarsensorerne registrerer et køretøj, får føreren både en visuel advarsel via informationsdisplayet og en advarselslyd.

Rear Cross Traffic Alert er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive

PARKERINGS-SENSORER BAG

Dette er en rigtig god ekstra hjælp til parkering, hvor pladsen er trang og udsynet begrænset. Du får simpelthen et sæt ekstra “øjne” bag på bilen.

 • Fintfølende sensorer: Ultrasoniske sensorer i bilens bagkofanger registrerer eventuelle forhindringer bag bilen.
 • Advarsel: Når man nærmer sig en forhindring, udsendes advarsler i form af akustiske signaler og visuelle symboler, der vises på informationsdisplayet.
 • En helgardering: Sammen med bakkameraet fungerer p-sensoren som en helgardering, og risikoen for påkørsel ved f.eks. en parallelparkering minimeres.

Parkerings-sensorer bag er standard på Swift Hybrid Action og Exclusive.

HYBRID ER STANDARD

Suzukis kompakte og smarte 12V hybrid-teknik er standard i alle Swift-modellerne. Det betyder, at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer, så du sparer på CO2-udledningen og de dyre dråber. Ved blandet kørsel tilbagelægger den op til flotte 21,3 km/l ifølge den restriktive WLTP-norm, hvilket er prisklassens* bedste brændstoføkonomi.

*Prisklassen op til 150.000 kr.

SWIFT HYBRID CLUB

Fra 149.990 kr.

Hybrid Club er basisudgaven af Swift, men allerede her følger der overraskende meget og avanceret sikkerhedsudstyr med til prisen. Fx automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full LED forlygter.

 • 12V hybridteknik
 • Aut. nødbremse
 • Aktiv fartpilot
 • Full LED forlygter
  (køre- nær- og fjernlys)
 • DAB+ radio med CD
 • Aircondition (manuel)
 • Bluetooth
 • El-ruder for
 • Fjernbetjent centrallås
 • El-sidespejle m. varme
 • Højdejust. læderrat
 • Højdejusterbart førersæde
 • 6 airbags og ESP & ABS

SWIFT HYBRID ACTION

Fra 169.990 kr.

I Swift Hybrid Action er der skruet ekstra op for både design, underholdning, komfort og sikkerhed. Fx får du her 16″ alufælge, multimediesystem, skiltegenkendelse, blindvinkel advarsel og sædevarme med i prisen. Action modellen fås også med trinløst CVT-gear.

 • 12V hybridteknik
 • Aut. nødbremse
 • Aktiv fartpilot
 • Full LED forlygter (køre- nær- og fjernlys)
 • DAB+ radio med CD
 • Aircondition (manuel)
 • Bluetooth
 • El-ruder for
 • Fjernbetjent centrallås
 • El-sidespejle m. varme
 • Højdejust. læderrat
 • Højdejusterbart førersæde
 • 6 airbags og ESP & ABS
 • Fodgængergenkendelse
 • Vognbaneassistent med force-back (selvopretning)
 • Slingreadvarsel og skiltegenkendelse
 • Blindvinkel og Rear Cross Traffic advarsel
 • Aut. op/nedblænding
 • Multimediesystem med 7″ farveskærm (ej CD)
 • Apple CarPlay/Android Auto
 • Bakkamera og P-sensor bag
 • Alu-fælge (16″)
 • Tågelygter for og bag
 • Sædevarme foran
 • Sorte ruder bag

SWIFT HYBRID EXCLUSIVE

Fra 179.990 kr.

Swift Hybrid Exclusive er udstyret til bristepunktet med køreglæde og fede detaljer. Her får du også nøglefri betjening, klimaanlæg, navigation og el-ruder for og bag.Exclusive modellen fås også med trinløst CVT-gear.

SWIFT HYBRID EXCLUSIVE HAR ALT UDSTYRET FRA CLUB OG ACTION MODELLERNE +

 • Klimaanlæg (auto a/c i stedet for manuel)
 • Nøglefri betjening
 • Navigation
 • Teleskopjust. rat
 • El-ruder for og bag
 • El-spejle med fold-ind og blinklys
 • Alu-fælge (16″) i sort/sølv

PRIVATLEASING SWIFT

Du kan privatlease en ny Suzuki
Swift Hybrid Club fra 2.195 kr./md.

 • 12V hybridteknik
 • Aut. nødbremse
 • Aktiv fartpilot
 • Full LED forlygter (køre- nær- og fjernlys)
 • DAB+ radio med CD
 • Aircondition (manuel)
 • Bluetooth
 • El-ruder for
 • Fjernbetjent centrallås
 • El-sidespejle m. varme
 • Højdejust. læderrat
 • Højdejusterbart førersæde
 • 6 airbags og ESP & ABS

UDBETALING FRA 4.995 KRONER