Drømmer du om ny bil?

Leder du efter en ny bil, så kan du trygt lade Skanderborg Bilcentrum hjælpe dig med at finde en ny bil.

At finde en ny bil kan ofte være svært med de mange muligheder, der er i dag. Det gælder både i forhold til bilmærke, funktion og økonomi.

Hos Skanderborg Bilcentrum står vores dygtige medarbejdere til enhver tid klar til at hjælpe dig med leasing eller køb af ny bil, som passer til dig og dine behov.

VI HAR FØLGENDE NYBILSMÆRKER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny bil fra Renault, Dacia eller Suzuki

Hos Skanderborg Bilcentrum er vi autoriseret bilforhandler af nye biler fra Dacia, Renault og Suzuki, hvorfor vi har flere forskellige modeller, du kan vælge mellem, hvis du er på udkig efter en ny bil. Hvad end du søger en ny SUV, stationcar, en lille økonomisk bil eller en stor familiebil, så har vi helt sikkert en ny bil til dig. Skulle du have spørgsmål til vores biler, eller hvilken model der bedst betaler sig for dig, er du altid velkommen til at spørge en af vores medarbejdere til råds. Vi vejleder dig gerne i vores biler, så du kan finde en ny bil, der er perfekt til dig.
Leder du eksempelvis efter en ny bil, hvor der er plads til hele familien samt god plads i bagagerummet, kan du med fordel kigge nærmere på familiebilen Grand SCENIC fra Renault. Denne model er udstyret med en rummelig kabine med behagelige sæder og fås i udgaver med både fem og syv sæder. Er du i stedet interesseret i en stationcar, er Dacia Logan MCV måske den rigtige nye bil for dig. Det er en rummelig og komfortabel bil med plads til fem personer. Ligeledes finder du også den smarte Suzuki Swift. En økonomisk bil, der er perfekt til bykørsel. I vores udvalg af nye biler kan du blandt andet også finde flere forskellige SUV’er fra både Suzuki, Dacia og Renault. Vi har således en ny bil til ethvert behov og for enhver smag.

Byt din gamle bil til en ny bil

Vi tager gerne din gamle bil i bytte, hvis du køber en ny bil hos os. Vi tilbyder som minimum en byttepris på 15.000 kr. for den gamle bil. Det kan være svært at vide, hvor meget din gamle bil er værd. Derfor finder du her på siden vores bytteprisberegner, der giver dig en estimeret byttepris på din bil, så du er helt klar, hvis du gerne vil bytte den gamle model ud med en ny bil. Du kan også læse om dine muligheder for bilfinansiering her
Har du brug for hjælp til at finde din nye bil? Så er du altid velkommen til at køre forbi Skanderborg Bilcentrum. Vi står klar til at rådgive dig om vores modeller, så du kan få den helt rigtige nye bil med hjem.