Elektrificeringen i bilindustrien fortsætter, og der lanceres flere og flere modeller med en form for elmotor.
Overvejer du at køre mere på el, men er du usikker på, hvilken type elektrificeret bil der passer til dig? Her får du et hurtigt overblik.

Ren eldrift

En elbil er længe blevet kædet sammen med bykørsel og korte køreture. Det var måske sandt for 10 år siden, men der er sket meget siden da. I Renault Zoe E-Tech electric kan du køre op til 393 km på en opladning, hvilket både er tilstrækkeligt til køreturene i byen og til længere ture rundt i landet. Du skal bare tænke på at have en ladestander derhjemme eller i nærheden af hjemmet. Det heldige er, at Zoe kan hjælpe dig med at finde den nærmeste ladestation, når du er på farten.

Skift mellem el- og forbrændingsmotor

Vil du selv vælge, hvornår du vil køre på el? Så er en plug-in-hybrid et godt alternativ. Med Renaults plug-in-hybrid kan du fx køre på el i byen eller måske, når du pendler til og fra arbejde. Med Captur og Megane E-Tech plug-in-hybrid kan du køre op til 50 km på ren el.

Lad bilen gøre arbejdet for dig

Med Renaults hybrid arbejder elmotoren og forbrændingsmotoren sammen. Batteriet til elmotoren oplades ved regenerering fx ved opbremsninger, og til forskel fra en plug-in-hybrid skal du altså ikke selv oplade batteriet – det klarer bilen for dig. Med Clio E-Tech hybrid kan du bruge op til 40 %* mindre brændstof sammenlignet med en konventionel benzinmotor, når du kører motorvejs- eller bykørsel.

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).