Ny Renault Captur Plug-in Hybrid

Vores populære Renault CAPTUR SUV fås nu også som Plug-in hybrid. Bilen du kender, med motoren du vil have!

motor teknologien

RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID:

EN KOMPROMISLØS, GENOPLADELIG HYBRID!

Den nye Captur E-Tech plug-in hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed. Ved blandet kørsel er rækkevidden op til 50 km på rent elektrisk kørsel*.

Takket være den nye, genopladelige hybrid motor, kan du køre på elektricitet med din nye Captur i løbet af ugen med daglig opladning og skifte til hybrid kørsel for at tage på længere weekendture! Du behøver ikke at gå på kompromis.

Kom i stødet – helt fra start!

Oplad effektivt din plug-In hybrid så den er klar til at køre på el, næste gang du skal ud at køre.

Så snart du starten motoren i din Captur E-Tech plug-in hybrid, er hele styrken fra den elektriske motor tilgængelig. Du vil ligge mærke til, hvordan du emissionsfrit og næsten lydløst kører gennem byen. og med et forbrug på kun 1,5 liter pr. 100 kilometer i hybridfunktionen og et output på 160 HK kan du nyde din tur med god samvittighed. 

Fuldt opladt på tre timer

Oplad effektivt din plug-In hybrid så den er klar til at køre på el, næste gang du skal ud at køre.

Oplad din Captur E-Tech plug-in hybrid overalt: Tilslut ladekablet til enten en alm. hus-stikkontakt, ladestation eller wallbox. Ladetiden på batteriet afhænger af hvilken ladetype du benytter dig af. Med MY Renault-appen vil du desuden nemt kunne planlægge en fremtidig opladning eller følge med i din nuværende opladning. Det bliver næsten ikke mere simpelt…

Ladetid fra 0-100% opladet:
– Ladekabel A, standard 6 ampere, alm. husholdsningsudtag: 6 timer med et udtag på 8 Ampere/1,8 kW.

– Ladekabel B, standard offentlig ladestander 11-22 kW: 3 timer uanset effekten i ladestanderen.

Hidtil uset køreglæde

Samme hurtige reaktionsevne i en Renault hybridbil som i en normal elbil? Vi bruger teknologien og erfaringerne fra vores mange år i Formel 1, i alle vores hybrid biler. Derfor er der garanti for i din nye CAPTUR E-TECH plug-in er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Dit køretøj starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Den passer til alle situationer i dit liv!

Hvem nyder ikke friheden ved selv at vælge? Det kan du nu, takket være den nye CAPTUR E-TECH plug-in. Med dens dobbelte motortype kan du køre næsten 65 km i byerne på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. En løsning der passer til alle typer af rejser livet har at byde på. Er du klar til at nyde friheden?

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi

Med over 10 års ekspertise fra vores forskning i Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du kører med ro i sindet! Nyd den gode følelse som udledningsfri kørsel giver dig, samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

NY RENAULT MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

den kompakte hatchback er nu en plug-in hybrid

MEGANE FÅS SOM PLUG-IN HYBRID

Megane har det bedste fra begge verdener og giver dig en enestående køreoplevelse, da den er udstyret med det nye E-Tech plug-in hybrid drivlinje. Kør i elektrisk fra mandag til fredag. Skift til hybridfunktion i weekenden, og kør af sted på de lange ture uden at bekymre dig om rækkevidden.

drivlinje

PLUG-IN HYBRID

Megane E-Tech plug-in hybrid-teknologien er taget fra F1-universet og kombinerer to elektriske motorer og en 1,6 liter benzinmotor. Denne ekspertise giver dig en enestående køreglæde.

Alsidig hatchback

Din Megane E-Tech plug-in hybrid giver en elektrisk rækkevidde på op til 50 km i blandet funktion, så du kan nyde en brændstoffri kørsel. Du kan køre med ro i sindet, hvad enten du tager på daglige indkøbsture eller på ferie. Du behøver ikke bekymre dig om rækkevidde, når du kan skifte mellem elektrisk og hybrid. 

Enestående køreoplevelse

Megane E-Tech plug-in hybrid kombinerer en innovativ multifunktionsgearkasse og en ny generation af 160 hk 1,6 liter motorer for at give dig en fantastisk køreglæde, en jævn og støjsvag kørsel og en enestående reaktionsevne. 

Begrænset brændstofforbrug

Du starter automatisk din kørsel i elektrisk funktion med det hybrid E-Tech plug-in hybrid drivlinjen. Reducér brændstofforbrug og CO2-emissioner på korte og lange køreture (med op til 70 %)(1). Aktivér “B”-funktionen på din gearkasse for at optimere energigenvindingen. 

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): Denne nye testmetode giver resultater, som ligger tættere på dit reelle forbrug under hverdagskørsel end værdierne fra NEDC-testmetoden.

(1) I WLTP kombineret kørsel

NY RENAULT MEGANE SPORT TOURER
E-TECH PLUG-IN HYBRID

Med udgangspunkt i vores erfaring med motorsport og ekspertise inden for el-biler har vores eksperter skabt en hybridløsning til alle.

ENDELIG KAN DU FÅ MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID!

Udstyret med E-Tech plug-in hybrid teknologi tilbyder Megane Sport Tourer det bedste fra begge verdener – det giver en unik køreoplevelse.

I Danmark kører vi i gennemsnit kun 42,5 km om dagen(2) og med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid vil du kunne køre op til 50 km(2) på el og derved få dækket dit daglige kørselsbehov! Du kan køre til og fra arbejde på el fra mandag til fredag med én enkelt daglig opladning. Hvis du har brug for at køre en længere tur, så kan du bare skifte til hybrid-funktionen uden at bekymre dig om rækkevidden.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): Denne nye testmetode giver resultater, som ligger tættere på dit reelle forbrug under hverdagskørsel end værdierne fra NEDC-testmetoden.
(1) ved WLTP blandet kørsel (under forbehold af endelig godkendelse)
(2) Transport og Pendlinganalyse, Dansk Industri: https://publikationer.di.dk/dikataloger/855/. 

En alsidig stationcar

Kør uden at bekymre dig om brændstofforbrug i hverdagen. Planlægger du at tage på ferie? Nyd den sindsro det giver at kunne skifte mellem hybrid og el-kørsel. Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid tilbyder en rækkevide i el-kørsel på op til 50 km(1) ved blandet kørsel,  kun i elektrisk kørertilstand.

En ny køreoplevelse

En jævn og lydløs kørsel, en enestående reaktionsevne og en endnu stærkere accelerationsevne… Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid kombinerer en innovativ multifunktions-gearkasse med den seneste generation af et 1,6 liter, 160 hk drivaggregat for at give dig en enestående køreglæde.

Kontrolleret brændstoføkonomi

Med det genopladelige E-Tech hybrid drivaggregat kan du drage fordel af en 100 % elektrisk start for at reducere dit brændstofforbrug og begrænse CO2-emissioner på både korte og lange køreture (med op til 70 %(1)). For endnu større brændstofbesparelser kan du vælge “B”-funktionen på din gearkasse og genvinde endnu mere energi.

CLIO… NU SOM HYBRID

NY RENAULT CLIO E-TECH HYBRID

Alt det du forventer af en CLIO, med den hybride fordel! Med den ny selvopladende hybrid-teknologi giver den nye Clio E-Tech hybrid en enestående køreglæde og større brændstofeffektivitet.

motorer

NY CLIO E-TECH:

DEN REVOLUTIONERENDE HYBRID

Elektrisk kørsel op til 80% i bykørsel

Få en helt ny oplevelse ved at kører elektrisk i den nye Clio E-Tech hybrid Den kombinerer en elektrisk motor og en forbrændingsmotor gennem en meget effektiv automatisk transmission. Resultatet: Bilen starter ved ren elektrisk kraft, og mulighed for at kører elektrisk i op til 80%* af tiden ved bykørsel samt glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse.

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Effektiv både i byen og på motorvejen

Ved at vælge en hybrid forbruger du op til 40%* mindre benzin end med en almindelig benzinbil, dette gælder både bykørsel og på motorvejen. Med den nye Clio E-Tech hybrid behøver du ikke bekymre dig, når du kører: rækkevidden er fremragende, og ingen bekymringer om at løbe tør for strøm.

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Nye køreoplevelser

I den nye Clio E-Tech hybrid får du sikkerhed og masser af kræfter: Takket være de 140 hestekræfter, og den elektriske motors øjeblikkelige reaktionsevne og den automatiske multi-mode gearkasse, der passer til din kørestil.

NY RENAULT ARKANA E-TECH HYBRID

ARKANA FÅS OGSÅ SOM HYBRID

Arkana er udstyret med en innovativ E-Tech hybridteknologi og tilbyder dig enestående køreglæde og fremragende energieffektivitet. Det selvopladende hybridteknologi er inspireret af motorsporten og tilbyder den perfekte kombination af besparelser, ydeevne og effektivitet.

ALSIDIGT OG EFFEKTIVT

Op til 80 % af tiden på el i byen

Arkana E-Tech hybrid gør din hverdag elektrisk! Kør rundt i byen i på ren el i op til 80 % af tiden ved hjælp af innovativ teknologi fra motorsporten. Nyd stilhed og komfort, samtidig med at du skærer ned på dine CO2-emissioner og reducerer dit brændstofforbrug med op til 40 %*, sammenlignet med en tilsvarende benzinmotor. 

Easy Link-multimediesystem

Med dette multimediesystem – kompatibelt med Android Auto™ og Apple CarPlay™ – kan du nemt koble din smartphone op og få adgang til alle dine apps og online-services via 9,3” Easy Link-skærm i din Arkana. 

Multi-sense

Motorlyd og reaktionsdygtighed, styring, valg af omgivende belysning og konfiguration af førerskærm … Vælg mellem 3 tilgængelige kørefunktioner (my-sense, eco og sport), og skræddersy dine køreture med det brugerdefineret multi-sense-system.

* i WLTP bykørsel (under forbehold for endelig godkendelse).

Der er mange fordomme omkring El biler og plugin-hybrider
– men holder de?

Hybrider kan ikke køre langt nok!

Med CAPTUR er du aldrig begrænset i din rækkevidde. Lad bilen op og nyd op til 65 km på ren el. Skal du på længere ture så tager hybridmotoren over og hjælper til.

Hybrider er besværlige at oplade!

CAPTUR er alt andet end besværlig at oplade. Du kan lade den op, både derhjemme eller ved en offentlig ladestander – helt uden problemer.

Hybrider passer ikke til alle livsstiltyper!

Med CAPTUR er du aldrig begrænset. Rækkevidden er pga. hybridteknologien aldrig et problem og det interne design betyder, at den altid kan tilpasses til dine behov.

Hybridbiler kører langsomt og ineffektivt!

I CAPTUR er du altid sikret optimal ydelse. Gør fuld brug af de 160 hestekræfter og kør op til 135km/t på ren el.

Kan bruges som udbetaling

Hos Skanderborg Bilcentrum giver vi dig min. 15.000 kr. for din gamle bil!
som du f.eks. kan bruge til udbetaling på din nye bil. Det er en betingelse at du køber en fabriksny bil hos Skanderborg bilcentrum A/S 
og at den finansieres/formidles igennem os. Det er et krav at bilen skal kunne køre hertil, og det gælder max 1 bil pr. handel. Som udgangspunkt kan det ikke kombineres med andre tilbud. Er du i tvivl så spørg

Vil du vide mere

Kontakt os endelig for mere information omkring vores biler, Finansiering, forsikring og service.

Du har også mulighed for at booke et møde hvis du vil have god tid til at prøvekøre en bil, og få et uforpligtende bud.