Ny Renault Captur Plug-in Hybrid

Vores populære Renault CAPTUR SUV fås nu også som Plug-in hybrid. Bilen du kender, med motoren du vil have! Fra kun 262.990 DKK*!

Hidtil uset køreglæde
Samme hurtige reaktionsevne i en Renault hybridbil som i en normal elbil? Vi bruger teknologien og erfaringerne fra vores mange år i Formel 1, i alle vores hybrid biler. Derfor er der garanti for i din nye CAPTUR E-TECH plug-in er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Dit køretøj starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Den passer til alle situationer i dit liv!
Hvem nyder ikke friheden ved selv at vælge? Det kan du nu, takket være den nye CAPTUR E-TECH plug-in. Med dens dobbelte motortype kan du køre næsten 65 km i byerne på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. En løsning der passer til alle typer af rejser livet har at byde på. Er du klar til at nyde friheden?

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi
Med over 10 års ekspertise fra vores forskning i Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du kører med ro i sindet! Nyd den gode følelse som udledningsfri kørsel giver dig, samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

Ny Renault Megane Sport Tourer Plug-in Hybrid

Med udgangspunkt i vores erfaring med motorsport og ekspertise inden for el-biler har vores eksperter skabt en hybridløsning til alle. Fra kun 259.900 DKK*!

En alsidig stationcar
Kør uden at bekymre dig om brændstofforbrug i hverdagen. Din nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID tilbyder en rækkevide i el-kørsel på op til 65 km(1) ved bykørsel,  kun i elektrisk kørertilstand. Planlægger du at tage på ferie? Nyd den sindsro det giver at kunne skifte mellem hybrid og el-kørsel. Kør af sted uden at begrænse din rækkevidde (op til 50 km(2) med el-kørsel ved blandet kørsel).

En ny køreoplevelser
En jævn og lydløs kørsel, en enestående reaktionsevne og en endnu stærkere accelerationsevne… Den helt nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID kombinerer en innovativ multifunktions-gearkasse med den seneste generation af et 1,6 liter, 160 hk drivaggregat for at give dig en enestående køreglæde.

Kontrolleret brændstoføkonomi
Med det genopladelige E-TECH hybrid drivaggregat kan du drage fordel af en 100 % elektrisk start for at reducere dit brændstofforbrug og begrænse CO2-emissioner på både korte og lange køreture (med op til 70 %(2)). For endnu større brændstofbesparelser kan du vælge “B”-funktionen på din gearkasse og genvinde endnu mere energi.

Ny Clio Hybrid

Alt det du forventer af en CLIO, med den hybride fordel Fra kun 230.990 DKK*!

Elektrisk kørsel op til 80% i bykørsel
Få en helt ny oplevelse ved at kører elektrisk i den nye CLIO E-TECH Hybrid. Den kombinerer en elektrisk motor og en forbrændingsmotor gennem en meget effektiv automatisk transmission. Resultatet: Bilen starter ved ren elektrisk kraft, og mulighed for at kører elektrisk i op til 80%* af tiden ved bykørsel samt glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse.
*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Effektiv både i byen og på motorvejen
Ved at vælge en hybrid forbruger du op til 40%* mindre benzin end med en almindelig benzinbil, dette gælder både bykørsel og på motorvejen. Med den nye CLIO E-TECH behøver du ikke bekymre dig, når du kører: rækkevidden er fremragende, og ingen bekymringer om at løbe tør for strøm.
*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Nye køreoplevelser
I den nye CLIO E-TECH Hybrid får du sikkerhed og masser af kræfter: Takket være de 140 hestekræfter, og den elektriske motors øjeblikkelige reaktionsevne og den automatiske multi-mode gearkasse, der passer til din kørestil.

Der er mange fordomme omkring El biler og plugin-hybrider – men holder de ?

Hybrider kan ikke køre langt nok!

Med CAPTUR er du aldrig begrænset i din rækkevidde. Lad bilen op og nyd op til 65 km på ren el. Skal du på længere ture så tager hybridmotoren over og hjælper til.

Hybrider er besværlige at oplade!

CAPTUR er alt andet end besværlig at oplade. Du kan lade den op, både derhjemme eller ved en offentlig ladestander – helt uden problemer.

Hybrider passer ikke til alle livsstiltyper!

Med CAPTUR er du aldrig begrænset. Rækkevidden er pga. hybridteknologien aldrig et problem og det interne design betyder, at den altid kan tilpasses til dine behov.

Hybridbiler kører langsomt og ineffektivt!

I CAPTUR er du altid sikret optimal ydelse. Gør fuld brug af de 160 hestekræfter og kør op til 135km/t på ren el.

Kan bruges som udbetaling

Hos Skanderborg Bilcentrum giver vi dig min. 15.000 kr. for din gamle bil!
som du f.eks. kan bruge til udbetaling på din nye bil. Det er en betingelse at du køber en fabriksny bil hos Skanderborg bilcentrum A/S 
og at den finansieres/formidles igennem os. Det er et krav at bilen skal kunne køre hertil, og det gælder max 1 bil pr. handel. Som udgangspunkt kan det ikke kombineres med andre tilbud. Er du i tvivl så spørg

Vil du vide mere

Kontakt os endelig for mere information omkring vores biler, Finansiering, forsikring og service.
Du har også mulighed for at booke et møde hvis du vil have god tid til at prøvekøre en bil, og få et uforpligtende bud