Serviceaftale

Lyder en attraktiv serviceaftale som noget for dig? Så kan du med fordel køre en tur forbi Skanderborg Bilcentrum og høre mere om de forskellige serviceaftaler, vi tilbyder. Vi har en aftale til ethvert behov, hvad end du blot har brug for en basis service på bilen, eller du er interesseret i en serviceaftale med serviceeftersyn.
Hos Skanderborg Bilcentrum er vi autoriseret forhandler af både Suzuki, Renault og Dacia, og derfor tilbyder vi naturligvis også fornuftige serviceaftaler til disse mærker. Så har du brug for service af et af disse mærker, kan du trygt lægge vejen forbi os.

Basisservice
I henhold til bilens serviceintervaller,
udskiftning af motorolie
og oliefilter.

Sikkerhedstjek
Kontrol af bremser, styretøj,
lys og lygter mm.

Opdatering
Gratis opdatering software
opdatering.

Diverse
Gratis opfyldning af sprinklervæske
mellem service.

Serviceeftersyn*
I henhold til bilens servicehæfte,
udskiftning af motorolie,
oliefilter, luftfilter,
pollenfilter, bremsevæske og
brændstoffilter.

Sikkerhedstjek
Kontrol af bremser, styretøj,
lys og lygter m.m.

Opdatering
Gratis software opdatering.

Diverse
Gratis opfyldning af sprinklervæske
og udskiftning af
pærer, viskerblade.**

Serviceeftersyn
 Service og mekanisk
vedligeholdelse
I henhold til bilens servicehæfte,
udskiftning af motorolie,
oliefilter, luftfilter, pollenfilter,
bremsevæske, brændstoffilter,
tændrør, tandrem,
multirem, partikelfilter, additiver
og gearolie.

Nødvendige reparationer
Udskiftning af sliddele som
bremser, styretøjsdele, Motor,
Turbo, radio osv.

Opdatering
Gratis software opdatering.

Diverse
Gratis påfyldning af
køler/sprinklervæske, motorolie,
AdBlue, udskiftning af
pærer, viskerblade

Serviceaftaler til forskellige behov

Hvad end du har brug for Suzuki service, din Renault trænger til et olieskift, eller din Dacia har brug for det helt store serviceeftersyn, så står vores dygtige automekanikere klar til at hjælpe med en professionel service på din bil. Hos os får du ikke kun en serviceaftale til en fornuftig pris, men også en service i særklasse. Derfor tilbyder vi blandt andet også udvidet garanti på din bil, hvad end du skal bruge Dacia, Suzuki eller Renault service.
Med et af vores service abonnementer kan du vinke farvel til uforudsete serviceudgifter og værkstedsregninger. Derudover tilbyder vi også rabat på mange af de almindelige udgifter, du oplever som bilejer. Hos os betaler du blot en fast månedlig ydelse på din serviceaftale, og så får du et service abonnement, hvor varighed og pris skræddersyes til dine ønsker, økonomi og bil.
Vores basis serviceaftale er til dig med en ældre bil, der ikke kører så mange kilometer. Denne serviceaftale kan tegnes på alle biler, der er over tre år gamle. Kører du i stedet mange kilometer og ønsker, at bilen altid er i topform, anbefaler vi vores plus abonnement, der kan tegnes på alle biler. Vores premium serviceaftale er til dig, der ønsker all inclusive og ingen forudsete udgifter mange år frem. Dette service abonnement kan tegnes på op til 13 måneder gamle biler.

Serviceaftale hos Skanderborg Bilcentrum

Hvis udvidet garanti og en skræddersyet serviceaftale lyder som noget for dig, så er vi sikre på, at du vil sætte pris på vores serviceaftaler. Skulle du have brug for Renault, Suzuki eller Dacia service, så kig forbi Skanderborg Bilcentrum og lad os hjælpe dig med service på bilen med en serviceaftale til en skarp pris.

*Eksklusiv tandrem, multirem, kæde, partikelfilter, additiver, AdBlue og gearolie.
**Eksklusiv reservedele.