Aktuelle Dacia Modeller

Dacia forhandler

Hvis du leder efter en Dacia forhandler, kan du trygt lægge vejen forbi Skanderborg Bilcentrum. Vi er stolt Dacia forhandler og forhandler både nye såvel som brugte biler fra Dacia. Som autoriseret forhandler af Dacia i Skanderborg har vi ekspertisen til at vejlede dig bedst muligt i vores modeller, og hvilken Dacia der bedst dækker de bilbehov, du har. Derfor er dit bilkøb i sikre hænder, hvis du lader os være din Dacia forhandler.
Vi er eksperter i biler og står altid klar til at rådgive dig om vores mange bilmodeller, så du får den rette med hjem.

Dacia Duster

Dacia Logan MCV

Dacia Sandero

Dacia Lodgy

Dacia Dokker Van

Vidste du at Sandero var den mest solgte retail bil i Europa i 2019?
Så mange mennesker kan umuligt tage fejl!
Vidste du at Duster var den 2. mest solgte retail bil i Europa i 2019?
Så mange mennesker kan umuligt tage fejl!

Autoriseret Dacia forhandler

Som autoriseret Dacia forhandler har vi et bredt udvalg af modeller fra det anerkendte mærke. Vi har noget til ethvert behov, og hvad end du søger en familiebil, økonomisk bil eller en SUV, så kan du finde det hos vores Dacia forhandler. Dacia er et bilmærke, hvor du får høj kvalitet for få penge. Som Renaults søstermærke kan du være sikker på, at Dacia er stærke, når det kommer til kundetilfredshed og kvalitet. Med Dacia får du tre års garanti på din nye bil, og du får samtidig mulighed for at benytte dig af en lang række tilbud i forhold til serviceaftaler, forsikring og leasing af din nye Dacia.

Som Dacia forhandler har vi blandt andet bilen til familien, der vægter komfort og benplads højt. Både Dacia Logan og Dacia Lodgy er rummelige familiebiler, hvor der er god plads til hele familien. Hvor Logan er med fem sæder, er Lodgy i stedet med syv sæder. Vi fører også varebiler, hvis du i stedet søger en ny Dacia til erhverv. Eksempelvis Dacia Dokker van med en masse ekstra udstyr og rummelighed til en lille pris. Er du i stedet interesseret i en SUV, så har vi som Dacia forhandler naturligvis også en bil til dig. Kig nærmere på Dacia Duster, der er både robust og rummelig – perfekt til kørsel på både asfalt og ujævne skovveje.

Find din nye Dacia i Skanderborg

Hvis du gerne vil have mere bil for pengene, er en bil fra Dacia et rigtig godt bud. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at give dig kyndig rådgivning i vores biler. Skal vi hjælpe dig med at finde din nye bil? Så kør et smut forbi vores Dacia forhandler i Skanderborg. Det kan helt sikkert betale sig.